presne som na to dnes rano ako som sa zobudila myslela, ze su dva druhy samovrahov: taký čo sa chcú zabiť a aj sa im to hned podarí bez toho aby si to vôbec niekto všimol a taký čo to len predstierajú aby si ich už niekto konečne všimol a zobral ich z toho mosta...pretože keď sa chce niekto naozaj zabiť tak nevolá hasičov a políciu a nepriťahuje na seba 3 hodiny pozornosť a potom to aj tak neurobí...po tejto poznámke ma asi budete chcieť zabiť ale toto je len čisté filozofovanie človeka ktorý často myslí na takéto veci z čistej zvedavosti...asi
Chlape, toto vôbec nie je smiešne. Samovraždy sú závažným spoločenským problémom. Raníš tým hlavne tých, ktorým niekto veľmi blízky takto ukončil svoj život. Iba ozajstný pako si môže myslieť, že je to smiešne. Toto pod humor vôbec nepatrí.
Od vtedy ako som videla kúsky rozsekaného tela na vlakovej stanici to beriem vážnejšie ale len čo sa týka druhých, ja si z toho zvyknem robiť srandu aj so sestrou že spáchame harakiri z čínskymi paličkami
jeden veľmi známi človek raz povedal že zo smrti si treba robiť srandu, tak či tak sa jej nevyhneme
Ale ja som to myslel tak, že kebyže ju spáchate, tak už tu nesedíte.Zasa ani ja by som si nerobil srandu z takej veci.Takže myslel som to INAK.Asi som to tam mal napísať ako som to myslel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
klesá to tu ešte viac než som očakával..
jeden veľmi známi človek raz povedal že zo smrti si treba robiť srandu, tak či tak sa jej nevyhneme
Hlavné je, že som prežila!