Rátame niekoho s kým ste si 0aj teoreticky vedeli predstaviť niečo viac, bez ohľadu na to akeho je pohlavia.
Čiže ratame byvale vztahy, sučasne. Nie kamaratky a kamaratov na opilecekj chate.
Pred pár rokmi keď som začínala žiť v Londýne prenajala som si izbu (2ku) cez jednu agentúru... velkolepo som sa dovalila do toho domu a zistila som že tá izba má manželskú posteľ a budem tam spať s niekým Ten niekto bol chlap Na začiatku sme sa tam "striedali" lebo on robil nočné.. potom sme sa spoznali a bola som s tým úplne ok.
Potom sa mi to stalo ešte raz a to pre zmenu bola nejaka vyšinutá češka (s tou sme mali dokonca spoločnú perinu )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Čiže ratame byvale vztahy, sučasne. Nie kamaratky a kamaratov na opilecekj chate.
A ináč nikdy som v posteli nespal s nikým cudzím.
Potom sa mi to stalo ešte raz a to pre zmenu bola nejaka vyšinutá češka (s tou sme mali dokonca spoločnú perinu )
Normálne že ste nespali na izbe s kamoškou v hoteli, alebo u vás doma v jednej izbe ked bola na návšteve. Ale s niekym iným.