Presne, je to 100% komerčný sviatok. Pretože keby neboli žiadne reklamy obchodov kúpte svojej polovičke to a to, tak nikdy sa sem ten sviatok nedostane.. Lenže oni nám to nonstop tlačia do hláv...! Či zapneš telku, rádio, internet, alebo len ideš von a vidíš bilboardy. Všade sa o tom rozpráva. Je ten veľký komerčný sviatok, mám pocit, že z toho chcú spraviť ďalšie Vianoce
@etelnair a o dni vdakyvzdania ani nehovorim, to uz si ludia vylupavaju oci elektrickym slahacom ako v tom meme komikse a potom na koniec len povedia "much better"
a to si vychytal, ale nielen tieto ale mam pocit ze cim dalej je vacsi trend ze si teenageri myslia ake dospelacke je nenavidiet vianoce , vsak tie maju radi len deti tak budem predsa odlisny a iny ked ich budem nenavidiet a pisat ze ooooch zase padaju tie biele hovna...
Other religious, traditional, and informal holidays celebrated in the United States
February 14: Valentine's Day; St. Valentine's Day, or simply Valentine's Day is named after one or more early Christian martyrs named Saint Valentine, and was established by Pope Gelasius I in 496 AD. Modern traditional celebration of love and romance, including the exchange of cards, candy, flowers, and other gifts.
ide o to ako si človek sviatok sv. Valentína vyloží
je hlúposť myslieť si, že je to deň kedy si všetci húfne prejavujú lásku a ďalších 364 dní na ňu kašlú - argument viacerých.... atď....
pre mňa je valentín "oslavou lásky"... či už materinskej, partnerskej, ........... láska je natoľko krásna vec, že si zaslúži mať svoj vlastný jeden deň....
to, že na valentína si prejavíme lásku neznamená, že iné dni si ju neprejavujeme..... netreba z toho robiť komerčinu.. ak sa niekomu bridí kupovať komerčné srdiečka v obchodoch, nikomu nebráni doma si uvariť puding, vyvaliť sa s polovičkou pred telku a osláviť si lásku po svojom .... ale určite je milé mať deň kedy sa človek zastaví od všetkých povinností a ešte o kvapôčku viac si uvedomí čo za poklad má vedľa seba
to, že to teba štve je tvoja vec...
buď tráviš priveľa času za PC a sleduješ fóra jak zmyslov zbavená.... keď človek žije naplno reálne ani si nestihne všimnúť, že ľuďom na birdzi hrabe z valentínu
@etelnair a oslavuje sa viac v británii alebo v usa? pretože aj halloween je európsky (keltský) sviatok- samhain, ale v európe sa neoslavuje vôbec, pretože ho prevzala amerika, kde ho osalvujú všetci (aj keď 90% nevie, o čom pôvodne bol)... to znamená, že je to americký sviatok
@as ako viac? valentin ziadne oficialne ani verejne oslavy nema a oslavuje sa na vacsine kontinentov a hlavne v rovnakej podobe, keltov a halloween sem nemiesaj, halloween je americky v tej podobe v akej ho pozname odtial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
btw nie je to americky sviatok
Je to obycajny den tak co z toho ty sama robis vedu? O.o
teraz sa vsetci spamataju
a potom pred halloweenom, vianocami, velkou nocou....
ale fakt co bolo posledny rok pred vianocami tolko hejtu od vselijakych tardov na ne to som predtym este nevidel
si ziarli a zavid, ale nedavaj tak trapne najavo ze ziarlis a zavidis , lebo to vyzera hlupo
skoda ze aj toto forum je jedna z jeho foriem, nabuduce si to napis do statusu
Váš život závisí od Birdz-u a iných portálov DD
..pokračujte
a to si vychytal, ale nielen tieto ale mam pocit ze cim dalej je vacsi trend ze si teenageri myslia ake dospelacke je nenavidiet vianoce , vsak tie maju radi len deti tak budem predsa odlisny a iny ked ich budem nenavidiet a pisat ze ooooch zase padaju tie biele hovna...
skoda reci, ludom jebe a to cim dalej viac
Keď sa to niekomu páči, nech to oslavuje, ja to neoslavujem a to je hlavné
Other religious, traditional, and informal holidays celebrated in the United States
February 14: Valentine's Day; St. Valentine's Day, or simply Valentine's Day is named after one or more early Christian martyrs named Saint Valentine, and was established by Pope Gelasius I in 496 AD. Modern traditional celebration of love and romance, including the exchange of cards, candy, flowers, and other gifts.
» en.wikipedia.org/wiki/Public_hol...
uz mi nic ani nepis prosim ta
Inak mám pocit že tebe prepína zo všetkých prítomných najviac
je hlúposť myslieť si, že je to deň kedy si všetci húfne prejavujú lásku a ďalších 364 dní na ňu kašlú - argument viacerých.... atď....
pre mňa je valentín "oslavou lásky"... či už materinskej, partnerskej, ........... láska je natoľko krásna vec, že si zaslúži mať svoj vlastný jeden deň....
to, že na valentína si prejavíme lásku neznamená, že iné dni si ju neprejavujeme..... netreba z toho robiť komerčinu.. ak sa niekomu bridí kupovať komerčné srdiečka v obchodoch, nikomu nebráni doma si uvariť puding, vyvaliť sa s polovičkou pred telku a osláviť si lásku po svojom .... ale určite je milé mať deň kedy sa človek zastaví od všetkých povinností a ešte o kvapôčku viac si uvedomí čo za poklad má vedľa seba
to, že to teba štve je tvoja vec...
buď tráviš priveľa času za PC a sleduješ fóra jak zmyslov zbavená.... keď človek žije naplno reálne ani si nestihne všimnúť, že ľuďom na birdzi hrabe z valentínu
alebo len závidíš zadaným ... hold.....
keď už spomínate toho Valentína...