Čim ďalej tým nižšia inteligencia nie fórá, ale ľudí, ehm, detí čo tam píšu. Kto mi dá za pravdu že tu v kuse spamujú birdz nejake veci okolo sexu? To akoby len sex bol prvoradým zmyslom života??? Fajn... aspoň ukazujete svoju úroveň inteligencie... dra
no ja už na forum prakticky nechodim, ani na Birdz lebo je to tu skoda rečí, jedine čo ma tu drzi je predstava že tu je par ludi s ktorymi som tu v kontakte.. inak.. piste si co chcete na forum.. len som mal tu potrebu nejak vyjadrit svoje pocity k vam - co tu pisete tie dolezite veci do zivota..
Veď to je ten zmysel života. Na začiatku, alebo počiatku bola etapa duchovná, ktorej podľahol človek sprostý a poverčivý. Zmysel prichádza s nástupom éry materiálnej, ktorú utvára človek rozumný a vševediaci, čím by to malo končiť, resp. vrátiť k stránke duchovnej...
@sakul - no, nielen tu sa deti vyjadruju o svojom sexualnom zivote. niekedy mam z tych ich reci dojem,ze len si vymyslaju a chcu byt zaujimavejsi. clovek sa potom nevie ci pohorsit nad ich otazkami,resp.problemami alebo to brat s rezervou.
@sakul nie si sám, koho to tu rozčuľuje a hlavne, keď vyjadrím takýto názor, že to preháňajú s tým sexom tak sa tu do mňa všetci pustia (akurát včera sa mi tak stalo). ale vieš, tým, čo sú od toho závislí nevysvetlíš, že to nie je to najdôležitejšie v živote v každom prípade ti dávam jednoznačne za pravdu.
hej hej o nicom inom su tu neni ankety a diskusie jak o sexe ,sak dobre nech ej taka ale ne ze kazda druha sak to je vsetko o tom istom a eln taky nadrzani uchylaci a pubertaci tam vypisuju debiliny,no ani ma to nebavi tie fora ,sak nci poriadne tu nie je ,ani s kym pisat nie je ,bo neni o com ludia nevim co vy mate v hlavach ale bavme sa o niecom inteligentnejsiom,abo proste aj o nieocm inom
akoze tebe to co vadi?1 ved nikto ti nekaze to citat!! toto je forum na vsetki temy a vsetko co koho zaujima!! ci co ako tu cakas ze buuudeme riesit, ake je pocasie v blave alebo aka je uzastna ta S********** BLAVA alebo co?! skor ty sa spametaj ako tu taku blbost napisat ako anketu!!! si pozry ine weby kde sa normalne ludia aj tie tovje deti pitaju to co ix zaujoima a nikto to neriesi ako ty , ze preco len o sexe a podobne. ako spametacki!!!!
a o spame tu pises v suvilsosti z tym co koho zaujimnma?! tak ty si uz fakt riadne mimo lukas....si daj dajaku tabletku na hlavu a nie tu take debilnini ti vadia. ako....ale vydim ze blavak tak musi j********* taku K************ temu.
TY SA SPAMETAJ!!!!! TOT JE FORUM!! KAZDI NAPISE ALEBO SA SPITA TO, CO HO ZAUJIMA!!!!! LED TO TEBA NEZAUJIMA TAK NIKTO TI TO NEKAZE CITAT!!!!!!!!!!! A ZADALSIE NESI BOH, ZE MAS LUDOM ALEBO TYM TVOJIM DETOM ROZKAZOVAT CO SA MAJU PITAT ALEBO CO IX MA A CO NEMA ZAUJIMAT!!!! POTOM AKAKOLVEK ANKETA A SAMOTNA EXISTENCIA FORR STRACA ABSOLUTNE ZMYSEL!!!
HAHA no myslim ze s tym si nemusis robit absolutne starosti lebo ochota ""birdzovskej elity"" na nieco normalne odpovedat je na bode mrazu a netyka sa to len sexualnych diskusii i ked to neustale ripanie do teplych na gay bi fore je dost trapne... maju to tam pre svoje potreby krista respektujte to ! (pod pojmom elita rozumej grupu ludi ktorych nicky sa tu vyskytuju nepriamoumerne casto k vypovednej hodnote ich vonkajsieho prejavu)
ale inak suhlasim ako je to s detmi... ja som nebol vynimka
do 12 poslusny prikladny chlapcek a od 13 som zacal experimentovat... nuz... decko nechape to co si uvedomi vyspelejsi clovek ale nesuvisi to s inteligenciou... je to puberta a je v popise prace rodicov aby udrzali svoje ratolesti na uzde vacsine sa to nedari bud s nepochopitelnych dovodov ako maju to na haku a inym z pochopitelnych dovodov ze nemaju cas musia zivit rodinu (tam hovorime samozrejme o tych chudobnejsich) takze tu mame potom vysledok naseho celkoveho super systemu....
Riesenie ? urcite nim nie je neustale na deti pindat ale skor im najst niaku zabavu niake zaujmy aktivity ktorym ked sa venuju nemaju cas mysliet na blbosti ovsem dnes uz nie je tak jednoduche uz ani niekomu dieta len tak zverit pri vsetkych tych pedofiloch
Heal the world ! Make a little space,make the better place for you and for meeeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
GODDESS = Gold Oil Drugs Diamonds Stocks and Sex
Nech sa len vyrozprávajú, ale nech ostanú pri tom. A bude fajn, ked im len toľko stačí
- MAJTE POROZUMENIE -
Pred nejakym casom tu boli zalozene tri diskusie o jednom a tom istom, naco je to dobre?
a dakujem ludia za podporu, vazim si ju tu - od perschinga363, cez zlatulik, shoshanu, dieromantic a dalsich.
a este nieco nikdeboy, kludne pis malymi pismenami, oci mam este dobre, ehm.. ci niekto sa tu chce zvyraznit?
ale inak suhlasim ako je to s detmi... ja som nebol vynimka
do 12 poslusny prikladny chlapcek a od 13 som zacal experimentovat... nuz... decko nechape to co si uvedomi vyspelejsi clovek ale nesuvisi to s inteligenciou... je to puberta a je v popise prace rodicov aby udrzali svoje ratolesti na uzde vacsine sa to nedari bud s nepochopitelnych dovodov ako maju to na haku a inym z pochopitelnych dovodov ze nemaju cas musia zivit rodinu (tam hovorime samozrejme o tych chudobnejsich) takze tu mame potom vysledok naseho celkoveho super systemu....
Riesenie ? urcite nim nie je neustale na deti pindat ale skor im najst niaku zabavu niake zaujmy aktivity ktorym ked sa venuju nemaju cas mysliet na blbosti ovsem dnes uz nie je tak jednoduche uz ani niekomu dieta len tak zverit pri vsetkych tych pedofiloch
Heal the world ! Make a little space,make the better place for you and for meeeee