Ahojte mam 13 rokov a furt som hore do 1,2 na pc takze mam mensie zaracha a hore mozem byt do 22:30 a o 23:00 musim uz spat s umytimi zubami keby ste boli rodic urobite to iste?
mne nikdy nikto neprikazoval kedy mám spať a keď som bola na druhý deň jak chodiaca mrtvola tak mi doplo že mám ísť skôr do postele ....nechápem tieto zbytočné problémy
Uh toto by mi v zivote nenapadlo, v trinastich som byvala v casti domu s osobitnym vchodom,takze nikto nevedel, ci som hore A zas rodicia chapali, ze mam posunuty biorytmus trosku, ale ak si cele noci na pocitaci, da sa chapat, ze im to prekaza.
Ja by som to neriešil takto.. skôr by som dal svojmu dieťaťu info o tom že ráno bude musieť robiť nejakú aktivitu tak nech sa vyspí. To by im dalo aj trošku logickejší podnet na to prečo ísť skorej spať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
jk
hej urobil
@dragonfly1 tak ale niektorým ľuďom to nedopína, tak to potrebujú mať nakázané zvonka (napr. ja, alebo tuto zakladateľ diskusie slight_smile:
co ja viem.. ja by som to nechala tak, ved potom sa clovek pouci ked nejde spat a rano je nevyspany