Kedysi by som povedal Slovan, ked tam hrali Dubovský, Tittel, Kinder, bola to liaheň reprezentantov, neskôr už len liaheň peňazí, ktorá ale nemala moc trpezlivosti s trénermi a poskladala nesúrodé mužstvo, teraz pod vedením Ševelu už je to lepšie, ale viacej sa mi páči Trnava, to je mužstvo ktoré má takú ,,slovenskú kostru", vychovali zopár zaujímavých talentov ako Jirka, Kadlec, k nim skúsení borci ako Godál, Bakoš, plus skromný, ale šikovný a inteligentný tréner Látal.
Slovan uz davno mali rozpustit. Minimalne po tom, co sa dostali do skupiny EL, a hrali velke hovno! V lige rozbijali kazdeho, hrali jak barca, a v EL jakeby si nevedeli prihrat medzi obrancami. Dostali najvacsie vyprasky. Inak maju teraz dobry tim. Ale pre mna su to odvtedy iba žoldnieri. Vzdy tam hraju len kamosi majitela, taki skrachovanci, co tam hraju na sklonku kariery iba pre znamost nie vykonnost. Oni nikdy nic nedokazu. Maju hracov, v lige hraju dobre, ak chcu, ale v europe len vypadnu. Vzdy. Tam ide len o peniaze. Spinave peniaze
@dee99 Aj v našej lige bývajú dobré zápasy, napríklad Trenčín-Žilina, tie bývajú asi najlepšie, alebo aj v Dunajskej som už videl zopár zápasov, kde bola jednak výborná atmosféra a aj dobrý futbal.
Jednoznačne Spartak, lebo Slovan je len zberba lacných zahraničných hráčov a málokto mu fandí, stačí si pozrieť návštevnosť. Podobne ako Slovan je na tom aj Trenčín, Žilina je plná lobingu a Dac protislovenskej nenávisti fanúšikov. Ostatné slovenské kluby úrovňou nestoja za reč.
Takže na slovensku ani nieje futbal na úrovni dá sa povedať... Ináč z tých dvoch ani jedno lebo ja fandím DAC a hrajú dobre v poslednej dobe, dokonca sme nabili aj Spartak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
z tychto dvoch?
Ani hokejové majstrovstvá nesledujem kvôli tomu, čo spravili Zdenovi.
Celý náš šport je smutný a všetkým ide len o peniaze, nie ako voľakedy!