No... kto z vas sa na tomto este zucastnil??? Resp. Kto tam tancoval? teraz kukam na youtube videa to bola riadna pecka aj ja chcem To asi aj moja mamka
a nasa profesorka na matike (asi 60 rocna nam hovori: Co tu budeme
ta pesnicka je bohovska a ze vraj sa na nu tancovala spartakiada
a najlepsie bolo... ked som chodila do SKD a tam nasa vychovavatelka robila taku sutaz, ze zatancovat... a furt davala tuto pesnicku kazdemu a furt KRAAAASNYYY UUUUDEEEL ja som z toho nemohla
Ja som sa zúčastnila nie že by som bola taká stará...ale bolo v Prahe také výročie (nejaké)...tak 8 rokov dozadu...sme normálne cvičili v škole, taká malá skupinka...a potom v Prahe sme to dali dokopy a s ostatnými zo Slovenska...a pred Havlom sme tam skladali tvary bola som žltá tuším...a mala som aj preukaz Sokola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ta pesnicka je bohovska a ze vraj sa na nu tancovala spartakiada
a najlepsie bolo... ked som chodila do SKD a tam nasa vychovavatelka robila taku sutaz, ze zatancovat... a furt davala tuto pesnicku kazdemu a furt KRAAAASNYYY UUUUDEEEL ja som z toho nemohla