som alergicka
a ked som mala asi 5, vyhodili mi preto vsetky plysaky
odvtedy trpim traumou z tejto straty a nedokazem sa uz citovo naviazat na ziaden plys
takého veeeeeelkeho psa mam pod hlavou namiesto vankúša a potom ešte jedného maca skvelí sú, aj mená majú, Miloš a Imro hoci ok, uznavam, chlap by mal svoje výhody...
Mám ich viacero, lebo keď dlho jedného objímam, tak je teplý a chcem ho vymeniť za nejakého studeného
Ale na tento účel poslúži aj druhý paplón/vankúš/wewo
kedysi som ich mala cca 10, pekne naukladaných vedľa seba v posteli a striedala som ich objatia spravodlivým delením podľa zásluh a hebkosti srsti teraz mám anatomický vankúš a ten pocit je tiež celkom fajn, hoci nemá tvar zajaca.
Kedysi som niečoho takého nebola schopná, ale odkedy som dostala Fartyho, neviem si spánok s plyšákom vynachváliť. (Samozrejme iba v núdzovom prípade, keď sa nemôžem lepiť na priateľa.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a ked som mala asi 5, vyhodili mi preto vsetky plysaky
odvtedy trpim traumou z tejto straty a nedokazem sa uz citovo naviazat na ziaden plys
a to som si myslel ze som sam
nikdy som nechápala ich význam
Ale na tento účel poslúži aj druhý paplón/vankúš/wewo
howg!
:happy:
striedam podla nalady
ja som take male velke decko.... obimam postel celá, pana mrkvu jednou rukou, druhou držím mačodrejgn vankúš a tak spím