mal som rad toho stareho a dost ma nasralo ze chcu odznova startovat pribeh s inymi hercami, kedze este v tom starom sa dalo v pohode pokracovat..ale tak aj ten novy bol v pohode, tak som zvedavy ako to pojde dalej
Novy bol viac zamerany na klasicku komixovu liniu, stary bol zas pre mna pozeratelnejsi, mal lepsie obsadenie, hoc nesiel prave v slapajach predlohy. Tak ako tobey pasoval na ulohu spider-mana v 1-3, tak andy pasoval na amazing spider-mana.
Z filmových adaptácií sa mi jednoznačne najviac páčil Spiderman 1 a 2. Trojka už nebola dobrá. Najnovší Amazing Spiderman bol...iný...ale nie zlý...no na prvé dva diely sa u mňa i tak nechytá...
Spider-Man 1 s tým first-person uhlom pohľadu pri pohybe mestom, trvajúcim asi tak 4x dlhšie, pretože to bola z Amazing Spider-Mana jediná fakt dobrá scéna, a napriek tomu pre mňa osobne stačila na to aby sa kvôli nej oplatilo vidieť celý film, tak skvelá bola. Režisér zaslúži direkt do nosa za to že trvala len tých 30 sekúnd.
( @hoperpohroma tiež kvôli nej? ak nie, tak kvôli čomu? )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
toto bol najlepší
tento
( @hoperpohroma tiež kvôli nej? ak nie, tak kvôli čomu? )