chlape ty si brutalny lol nic sa nestalo dalej to je koniec serialu a ciem to lebo mam stiahnute vsetky serie spidermana vratane filmov bonusovych komixov a aj pohlad na nakrucanie filmu spiderman tri proste som manik oO ver mi pokracovanie nie je to bol koniec...
hehe sak aj robia za poslednych 5 rokov bol sfilmovany dardevil spiderman fantastic four punisher a zevraj pripravuju aj film kapitan amerika hmm to som pocul uz dost davno
hmm,a čo takto x-men3?? čekoval niekto tie efekty? dosť haluz... ako, no, heh, ja som do komixov mrtny manik, ale už ma to tak nebere, bo to ide mrte do financii...už len tak, filmy...a spider-man3?? to bude podla mna naj. film... venom, sandman a harry, resp. green goblin...no proste nech už je to v kinach...videl niekto na to ukažky? na youtube už davno su... ja z nich proste nemožem =0)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
nevyriesena zahada: akoto, ze sa prekvapenemu spidermanovi zvacsia aj tie biele nasivky, co ma na ociach?! ja som nemohol!!!
bude ho hrať N. Cage...hurá!!!!