Moja kamaratka sa uz nejaku tu chvilu venuje spievaniu. Samozrejme, len amatersky a doma. Nemyslim tym teraz spievanie v sprche, ale trochu na vyssej urovni. Nieco z modernej hudby, popove pesnicky znamych spevakov/spevaciek/skupin...
Pokiaľ by sa mi dostali do rúk fakt kvalitné nahrávky - samozrejme v bezstratovom formáte tak by som si ich aj vypočul a vedel by som ich ohodnotiť - ale len z amatérskeho hľadiska - z hľadiska bežného poslucháča. Ale pozor - som príliš háklivý na kvalitný záznam - na mojej aparatúre sa prejaví každá hoci i len najmenšia chyba nahrávky a vie to dosť pokaziť pôžitok
hmm ja by som mozo vedela,chodim na spev deviaty rok ale neviem moc dobre podla mna spievat(aj ked sa mi daktori-vacsina ludi snazi nahovorit ze ano,ale vieme ze male deti su vzdy uprimne a moj maly brat mi povedal ze je to strasne)ale mam aky taky sluch,myslim ze ten mam celkom vycviceny,nemozes dat tu nahravku alebo video do bogu alebo na youtube alebo dakam? nech si mozem vypocut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov