obcas ano najlepsie so sestrou v hale kde je dobra ozvena alebo si pustime pesnicku, najdeme karaoke text a ideme na to najlepsie na karaoke su pesnicky od arasha po turecky ci ako to spieva
skôr si pískam. A ľuďom okolo mňa to pomaly, ale isto začína vždy liezť na nervy. A vraj to robím už aj podvedome. Spolubývajúca na mňa minule vybehla, aby som už nepískala a ja som ani nevedela, že som to robila
Keď som sama skoro furt. A vlastne aj v škole skoro furt niekedy aj na ulici (keď nie som sama, kto spieva), s kamarátkami často, s bratom doma často... ja tak rada spievam
Doma nikdy....ale vonku, v škole, v električke, v buse/vlaku, proste všade okrem domu skoro stále ale iba s kamoškou, samu ma to nebaví, lebo duetá sú fajn
furt,furt ,furt keď mi to spieva dobre a najviac keď mi idú výšky aj na normálnom hlase,nie len na falzete lebo ja nemam velmi vysoky hlas jedine na falzete ale poteší to keď si niečo spievam a aj si to nahrám a potom si to pustím a na počudovanie to znie dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mikham tane ghashangeto
To baghalam begiram
Begam ageh nabashi
Karam tamoomeo
Bedooneh to mimiram