@tommyhot a vieš odporučiť, kde mám v BA kúpiť dobré Spišské párky? lebo toto fórum som založil práve preto, že som si vždy myslel, že Spišské sú top topov. No, v poslednú dobu mám pocit, že viedenské chutia lepšie.
Dlho som nejedol viedenske ale spisske su vacsinou dobre no tiez ide asi dost aj o to od ktoreho vyrobcu su ale inak mam rad celkovo skor take tie jemnejsie ktore su v umelych supkach co sa daju dole pred varenim a najradsej asi rozne od znacky Tauris
@staphylococcus financie sú najmenší problém možno som len lenivá prejsť pol mesta na to, aby som zohnala kvalitné párky, keď ich viem nahradiť výdatnejším jedlom.
Ludia neodporúčam výrobcu Mecom Humenné. Väčšina mäsovýrobkov je od nich, a v porovnaní s výrobkami od Tauris sú umelé. Jednak Mecom sú lacnejšie, a majú už všetky lahôdky od nich takmer aj v Kauflande. Lidli takisto. Terne takisto. Iba Billa má Tauris údeniny a Berto, Le CO a iné ... Tauris za mňa chutí omnoho lepšie a aj cenovo je drahší. ... kedysi som na to nepozeral... ale pred par rokmi som salamu ktoru som kupoval takmer stale pretože mi chutila, a zistil som zrazu že mi nechutí ... ... Okrem ineho pekne im nakladaju na fb stranke ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Zaujimalo by ma, kedy ludia pochopia, ze kvalitne potraviny EXISTUJU, ale treba si za ne priplatit...