taaak to sa mas cim chvalit kamos... by som sa hanbil ze existujem kebyze mi na jednej party splachnu gebulu,s kamosmi vypijem 9 flias palenky, a holka mi neda a tomu hovoris najlepsia party? ako k tomu ti dodam iba chod sa liecit
Nie.. Uplne inac stuck_out_tongue:o party som sel na after ku kamoske.. vypilo sa 9 flias tvrdeho a potom sme si z kamosom neviem preco ani jako splachli hlavu a vobec ma to nesere.. Aspon sme sa bavili.. Ale vidim ze ty vies asi len picovat... Hold.. Aj taky musia byt... Ale ne kazdy je kokot
Salamik: prepac za picovanie fakt. ja som to pochopil ze si 10 rocny maly uboziak co si vymyslel fiktivnu party a co ta na tom nasralo ked tu teraz pises ze to bola sranda... tyyy vole a to akoze fakt ako sa vam obom spolu podarilo splachut si hlavy! troska nepredstavitelne
A teraz co ? Mam padnut na kolena a kricat ty si boh bohov, keby som ja vedel tak pit, splachovat si hlavu a odmietat jebacky ako ty.
Boze, taketo reci poznam.
To je uplne klasika. "ja som vypil liter borovicky za 2 hodiny a nic mi nebolo" alebo vypil som cele sapanske a flasu konaku a ani som sa neusmial" a podobne.
9Flias tvrdeho ? co to naznacuje ? No kludne vas tam mohlo byt aj 30 alebo 20 a potom ten pocet flias vobec nieje abnormne velky.
Tipujem ze si mal tak 2 - 2,5 DCL a uz si bol kaput. A len mi tu prosim nepis ze si sthaol celu flasu sam v 17 rokoch
Dalsia vec, pochybujem ze si ti odmietol nejaku jebacku, pretoze velmi rad by som videl jednu babu co by ti dala
Sa pozri do zrkadla. Ty by si mohol byt rad keby si aspom volaku babu mal, a nie to este ze by si ju odmietol.
Dalsia vec, som s trnavy, zijem tu dost aktivne po veceroch, a este som take individum ako ty nikde nevidel. A ver ze teba by som si pametal. Takze som ta vzivote nevidel ani na ziadnej disko ani nic podobne.
Takze ad acta, mam dojdem ako tu niekto spomenul, ze party bola vymyslena, alebo aj bola lenze bola pestre sfarbena.
I ked tiez pochybujem jak by sa tebe mestila hlava do hajzla, jedine ze by bol pre konov.
nj posudzovat podla vzhladu a utocit na zaklade neho je dost lacne. a ked sa prejdes po meste tak vzdy uvidis furu vyslovene nepeknych ludi, co niekoho maju.. a ked uz sme pri tom..nechcem byt hnusna, ale teba IT by tiez asi nevolali na konkurz na Adonisa.
S tymi flaskami suhlasim a objemom alkoholu suhlasim.
Co sa tyka tej baby, no vo fotoalbume dake su, tak mozno (predsa len kazda zena je pekna, len my muzi malo pijeme a zrejme to plati aj naopak). Ale popravde 17rocny chalan, ozraty a odmietol by babu, to znamena, ze bud bola fakt skareda, alebo to bola kamaratka/kamaratova frajerka/sestra. Jo popripade nebolo kde...
Na druhej strane svet sa zblaznil a ked vidim poniektore pariky v meste (nie Ronny, nemyslism, si ze som sexbomba, ale rozhodne tych co som videl mi nesiahaju ani po clenky)
No pekne It... Ty si iny... Fakt kamo.. smekam pred tebu... Joooo... Vidiiis.. A totok dokaze kazdy.. Jaaajha... Ja mam na salame.. Povedz kedy a kde a ako.. A vypijem dva razy tolko a este budem aj kolesovat a hulit.. Za druhe: individum si ty.. Ponizovat to je tvoje ze ??? Za tretie: nepocuvam komercnu hudbu .. Cize sracky ako relax a tak ti mozem jebat.. Jaaajha... Normalne.. Dneska nezaspim...
buhaahha. Neviem co tu riesite, take veci niesu niecim vynimocnym. Ale ani kazdodennym. IT, od teba som ani necakal inu reakciu. A chlape, brutalne afro
Problem je v tom, ze ja som tu nikomu netvrdil ze som boh, nikomu tu nevypisujem ze vypijem xxx objemu alkoholo za vecer, a ze si splachujem do hajzla.
Moja reakcia bola taka preto, lebo tento prispevok na mna posobil stylom ze aha, aky som ja drsny, poserte sa seci ze mna.
Tj znelo to len ako chvalenkarstvo, a pritom sa nema cim chvalit.
Sudit podla vzhladu No len som logicky uvazoval. Viem ze som neni ziadny boh, ani ziadny uzasny krasavec za ktorym by baby slintali, ale otvorene si mozem povedat, ze nikdy som nemal nejaky vaznejsi problem si nejaku babu vobec najst.
Co sa tyka salamika, skoro kazdu sobotu (ked nie je volny byt alebo chata) nas najdes v CIERNEJ HORE alebo v CASTLY.
Staci prist, urcite ta spoznam. A mile rad si pozrem kolko vypijes.
Dalsia zavazna vec, ja som tu nepisal ze vypijem tolko co ty, ani ze vypijem viac. To len ty sa tu machrujes ze kolko si vypil.
Ale ako vidim, vobec neprehanas.
Nakolko s posledneho prispevku smerovaneho na mna mi vyslo ze vypijes 2x viac ako som pisal (2-2,5dcl) a este sa nahulis a nakoleckujes, hm tak nech sa paci.
Tj to vypijes 0,5 Litra tvrdeho, zahulis si a este si das koleso
neviem de je castle a ani cierna hora... a ani ja som nenapisal ze som vypil 9 flas tvrdeho a ani sa nechvalim .. len som sa cel podelit o svoje pocity a tak.. ale sak pohode.. ked sa dozviem de to je tak tam dojdem...
Castle je v ULICKE oproti hotela APOLLO , respektive oproti COUNTRY SALOONU.
A Cierna HORA je na kapitulskej. Tj lepsie povedane za hrubym kostolom je taka vykachlickovana cesta, v strede je zely park, a hned na zaciatku zbadas tabulu s napisom cierna hora, vojdes donutra a schodmi dole.
snazim sa pochopit ze preco si to zalozil??to ta nasralo??..akoze prepac ale ked tym chces chwalit aby sme ti my setci "zavideli" tak radsej napis blog
Jezis.. prepacte mi to.. Hlboko sa ospravedlnujem za to ze som sem taketok nieco napisal .. Fakt strasne ma to mrzi a neviem co dalej.. Sak to je cisty hriech totok.. Pojdem za to do pekla.. Vazne odpustite mi ze som to sem napisal.. Ved to je ciste kacirstvo... Asi by som mal navstivit kostol a spovednicu.. Lebo takytok hriech... Ako vazne prepacte mi to... ..... ..... .... ..... ....
No tak pocuj Itko.. Momentalne nemam prachy.. Ale jak hned jak nasporim tak mozme ist.. Nechcem sediet v nejakom bare alebo kde.. Teraz je pekne cize bude aj viacej pisat.. A jaka to bola dohoda ??? Kolieska uz nedavam.. Ale okej.. Joint nebude problem .. A flasa tiez nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A teraz co ? Mam padnut na kolena a kricat ty si boh bohov, keby som ja vedel tak pit, splachovat si hlavu a odmietat jebacky ako ty.
Boze, taketo reci poznam.
To je uplne klasika. "ja som vypil liter borovicky za 2 hodiny a nic mi nebolo" alebo vypil som cele sapanske a flasu konaku a ani som sa neusmial" a podobne.
9Flias tvrdeho ? co to naznacuje ? No kludne vas tam mohlo byt aj 30 alebo 20 a potom ten pocet flias vobec nieje abnormne velky.
Tipujem ze si mal tak 2 - 2,5 DCL a uz si bol kaput. A len mi tu prosim nepis ze si sthaol celu flasu sam v 17 rokoch
Dalsia vec, pochybujem ze si ti odmietol nejaku jebacku, pretoze velmi rad by som videl jednu babu co by ti dala
Sa pozri do zrkadla. Ty by si mohol byt rad keby si aspom volaku babu mal, a nie to este ze by si ju odmietol.
Dalsia vec, som s trnavy, zijem tu dost aktivne po veceroch, a este som take individum ako ty nikde nevidel. A ver ze teba by som si pametal. Takze som ta vzivote nevidel ani na ziadnej disko ani nic podobne.
Takze ad acta, mam dojdem ako tu niekto spomenul, ze party bola vymyslena, alebo aj bola lenze bola pestre sfarbena.
I ked tiez pochybujem jak by sa tebe mestila hlava do hajzla, jedine ze by bol pre konov.
IT: su aj take baby, ktore si nevyberaju podla vzhladu...je trocha primitivne sa niekomu vysmievat za vzhlad...
kolko ludi bolo na na tych 9 flias to nehodnotim
S tymi flaskami suhlasim a objemom alkoholu suhlasim.
Co sa tyka tej baby, no vo fotoalbume dake su, tak mozno (predsa len kazda zena je pekna, len my muzi malo pijeme a zrejme to plati aj naopak). Ale popravde 17rocny chalan, ozraty a odmietol by babu, to znamena, ze bud bola fakt skareda, alebo to bola kamaratka/kamaratova frajerka/sestra. Jo popripade nebolo kde...
Na druhej strane svet sa zblaznil a ked vidim poniektore pariky v meste (nie Ronny, nemyslism, si ze som sexbomba, ale rozhodne tych co som videl mi nesiahaju ani po clenky)
K splachovaniu sa nevyjadrujem...
Takze naozaj si ma prekvapil co znesies,zavidim ti a urcite niesom sam,splachnuta hlava sa casto
nevidi,cize klobuk dole,a to ze si odmietol jebacku,to si fakt chlapik!Gratulujem
Hrdzava princezna sa zase ozvala
Problem je v tom, ze ja som tu nikomu netvrdil ze som boh, nikomu tu nevypisujem ze vypijem xxx objemu alkoholo za vecer, a ze si splachujem do hajzla.
Moja reakcia bola taka preto, lebo tento prispevok na mna posobil stylom ze aha, aky som ja drsny, poserte sa seci ze mna.
Tj znelo to len ako chvalenkarstvo, a pritom sa nema cim chvalit.
Sudit podla vzhladu No len som logicky uvazoval. Viem ze som neni ziadny boh, ani ziadny uzasny krasavec za ktorym by baby slintali, ale otvorene si mozem povedat, ze nikdy som nemal nejaky vaznejsi problem si nejaku babu vobec najst.
Co sa tyka salamika, skoro kazdu sobotu (ked nie je volny byt alebo chata) nas najdes v CIERNEJ HORE alebo v CASTLY.
Staci prist, urcite ta spoznam. A mile rad si pozrem kolko vypijes.
Dalsia zavazna vec, ja som tu nepisal ze vypijem tolko co ty, ani ze vypijem viac. To len ty sa tu machrujes ze kolko si vypil.
Ale ako vidim, vobec neprehanas.
Nakolko s posledneho prispevku smerovaneho na mna mi vyslo ze vypijes 2x viac ako som pisal (2-2,5dcl) a este sa nahulis a nakoleckujes, hm tak nech sa paci.
Tj to vypijes 0,5 Litra tvrdeho, zahulis si a este si das koleso
Prosimta, uz som ty hovoril ze viem LIETAT ?
A Cierna HORA je na kapitulskej. Tj lepsie povedane za hrubym kostolom je taka vykachlickovana cesta, v strede je zely park, a hned na zaciatku zbadas tabulu s napisom cierna hora, vojdes donutra a schodmi dole.
...pardon toto by normalny clovek nespravil, iba debil si splachne hlavu a potom sa s tym chvali aky je to frajer...
CO sa stalo ? Ja som podniky nezmenil. Aj teraz za par min idem do ciernej hory, treba sa len zastavit.
Ale asi to boli len reci