je mi to jedno, čo je komu pohodlnejšie, to nech nosí ale určite by som chlapa nevysmiala ani neohŕňala nosom, ak by mal slipy (čo proti nim všetci majú? )
@darkestangel Mne prídu slipy na chlapovi vrcholne nepríťažlivé Ale nevysmiala by som ho za to, len mi to príde ako keby som ja mala bombarďáky- tiež ma za to nevysmeje, ale príťažlivé mu to tiež zrovna nepríde
@husky ja obcas nosim slipy a mam ich radsej ako obtiahnute boxerky v ktorych sa potim od pupka az po kolena... Najradsej mam trenky v ktorych sa mi bimbo sucha po stehne.
@salora po case ti obriezka znecitlivie zalud, takze by to stratilo efekt dedove bombardaky nosim a to teraz bez srandy.. on si vzdy kupi boxerky, ale ani raz ich nenosi, takze mi ich babka posiela
jasne ze slipy neviem ci je pohodlnejsie ked ma niekto vacsi kkt nosit trenky alebo boxerky kedze vacsina lud ich nosi ale ja tento "problem" nemam tak nosim slipy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
:happy:
dnešná mládež je na všetko precitlivelá, samá alergia a čo ja viem čo, aj podvozky má precitlivelé, slipy neodporúčam nemal som ich na sebe od ´89
@tommyhot este keby si si dal obriezku urobit, aj sa vzdy spravis pri tom suchani o stehno v trenkach a to mas ake boxerky, ze po kolena