sú tu nejaký zberatelia spodného prádla?? nechcem dať to svoje.. len tak sa pýtam, či aj to sa dá zbierať a normálne potom do vytrínky si ho odložiť..alebo len proste prpíšte...
hehe, spolužiak ked prišiel na intrák, tak mal na izbe zavesené na stene nad postelou nohavičky tak vždy ked sme išli piť k nemu, tak sme sa najprv pekne "pomodlili" a potom sme mohli piť Históriu sme sa nedozvedeli, tak nevieme kto ich tam dal, a z akého dôvodu, ale svoje sme si domysleli takže možno to bol nejaký zberatel, alebo to bol možno jeho jediný úlovok
Niekto to povazuje za zberatelstvo? hmm tak to som este nepocul aaale tak my chalani sme vseliakyy taak aaale ja maam v krvi pozerat v obchodoch damske spodne pradlo bo je to krasne aa hlavne take tie srdieckove s cervenou cipkou dookola aalebo neakee pekneee nuz co to tu budem rozoberat ked budete somnou chodit daktora tak uvidite ake spodne pradielko sekne vasej postave a mojim ociam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
1. ja mám rada také to, čo je skoro ako mini šortky
napr.
a hlavne bavlnené a s čipkou, ak je
2. všetky farby
1. také tie "babské boxerky" či francúzske nohavičky alebo ako sa to volá
2. obvykle čierne, ale mám z rôznych farieb
na 80% mam ciernej farby a este nejake cervene kusky...vcera som si kupila taky novy krasny komplet podprsenka+tanga cierno-strieborne a cipkou
1. je mi to jedno. hlavne pohodlne. takze az tak jedno mi to nie je
2. toto mi je jedno ja by som si aj ruzove obliekol...ale nemam
2. prevláda čierna a červená..
Košieľky, korzety, podprsenky, nohavičky, tanga, podväzky, šaty a iné