Ale už ma ozaj rozčuľujú, neni možné odtiaľ sa dostať normálne domov Včera som kvôli tomu, že MHDčka meškala 7 minút, zmeškala posledný autobus.. Posledný o POL ŠIESTEJ.. Potom už nejde nič..
Hej, hej, to je nahovno... Autobusy hocikedy meškajú - tie diaľkové, myslím - a nikto sa ani neospravedlní, nič, čo už taký úbohý obyčajný cestujúci...
A MHD kedykoľvek vynechá a mešká skoro vždy niekoľko minút...
Toto nám priniesol ten slávny trhový mechanizmus...
To ma s tym, ze toto je mala krajina niekde na periferii sveta a nie su tu peniaze (mozno vdaka tomu, ze 40-50 rokov sme zaostavali za vyspelym svetom, tak sa necudujme, ze sme tam kde sme)...
Marise: Aj mne zrušili taký čo mi celkom pasoval. A keby len jeden Si zober že z NM idú ráno do NR 3 busy, všetky okolo 7, a potom az o druhej poobede, a posledný o pol štvrtej...Už nevedia čo so sebou Inak z Bánoviec mám spolužiaka
mne sa raz stalo ze som v nm cakal a na bus do trnavy a ten sofer to bol nejaky rakusky looser...normalne nezastavil aby nabral ludi (mna a kamaratku) ale isiel dalej..otocil sa a uz ho nebolo...ty kokos jak som ja vtedy nadaval...a to bol posledny spoj niekedy o 9 vecer
Podla mna si mohla byt uz okolo 20:00 doma, mi nehovor, ze ten spoj co som ti hovoril nesiel Ked je to pisane na nete, tak musi ist, urcite by nezavadzali ludi a ludia by sa stazovali ak by bol ten spoj vymysleny
Co som sa pozeral, nemas ani tych spojov tak malo, len same prestupy, co moze byt aj komplikovane preto ta to ospravedlnuje
To co sa tebe podarilo vcera, tak to sa tak lahko nikomu nepodari Od 17:40 do 21:00 cestovat z NR do NM
A este sa vratim k tym Zbehom, co si spominala, ... tam by si vystupila a hned nastupila na vlak do Leopoldova, tak by si nemala cas ani cakat Pokial viem, tak aj na zapadackych staniciach je svetlo a necakala by si tam sama ak by tam po pripade este ten vlak nebol
Marcco: Trdielko ty dobre vieš ako dlho vždy čakávam na stanici v Nitre, ake je to tam naprd s tymi autobusmi
Ten spoj čo si mi hovoril až keď som bola v Leopoldove? O ôsmej som mohla byť kľudne doma, keby mi išiel ten do Trnavy...
"Ked je to pisane na nete, tak musi ist, urcite by nezavadzali ludi a ludia by sa stazovali ak by bol ten spoj vymysleny"
aaaano? A pamätáš si ako si ma bol vyprevadiť na bus o 10 ráno, lebo to tak BOLO NA NETE, ale medzitým ho zrušili?
A ešte je veľký rozdiel medzi stanicou a zastávkou Ty nevieš ako vyzerajú zastávky v Andači a spol. tma, nikde nikoho.. Veď tebe by ani nevadilo kebyže ma tam niekto ukradne
To sa ti ani necudujem, ze nadavas... Niotra je diera (vlaky nikdy nepozeram) a busy sa povacsinou daju i ked niektore spoje su fatk na pitchu... (najvacsi sok je ked clovek pride z BA kde bus ide kazdych 5 minut a v NR ide raz za hodinu
Dobre, ja viem, ze tam cakavas dlhe hodiny, ale to len preto, lebo cakas na priamy spoj
Poviem ti to takto, Nitra, kedze je uplne od ruky, co sa tyka zeleznicneho uzla na SR, to riesi tak, ze poskytuje len tri priame busove spoje do NM (myslim, ze je to dost ). Ziadny vlak nepojde priamo do NM, musis aspon raz prestupit. Ci uz pojdes busom alebo vlakom, vzdy musis ist na priamu zeleznicnu trasu, co je bud Leopoldov alebo Trnava a odtial sa lahko dostanes domov. Viem, ze je to krute, ale je to tak
Podla mna, tam mas dost spojov, co chodia priblizne kazdu hodinu z Nitry, tak sa tu neda vyhovarat na ich nedostatok.
Ten spoj, co som ta bol vyprevadit o 10, bol na nete len preto, ze ho zrusili ten tyzden a nestihli to aktualizovat Urcite ho tam uz teraz nenajdes
Som sa pozeral ako by ti isli spoje dnes, presne tak isto ako v utorok Naschval som tam dal len jeden prestup, lebo bez neho to NEJDE a pozri kolko spojov mi naslo, idu skoro kazdu hodinu
Nitra je synonymom skaredeho hnusneho bordelu kde nic nefunguje tak ako ma.. A vraj svrte ci piate najvacsie mesto na slovensku.. Staci sa prejst chvilku v "centre" mesta a hned kazdy vidi, ze je to cista sedlac.
Marcco: Kde mám dosť spojov? Osem za deň, z toho štyri pred obedom, posledný pred pol šiestou, je veľa? Aj tak mám školu minimálne do pol piatej, a to aby som sa naučila lietať, aby som stihla ten posledný..
Tebe ide z Trnavy vlak kedy si zmyslíš, a ani sa nemusíš obťažovať počas cesty presúvať prdelku do iného vlaku/autobusu...
Tommyhot: Mne sa Nitra nezdá zase až taká zlá, tak ale ty vieš lepšie keď tam bývaš Len kebyže neriešim tú dopravu..A ešte mi vadia semafory To ma vie úplne odrovnať, ked si idem dušu vypustiť, lebo samozrejme kvôli busom nestíham ani hodiny, a blik červená a stojím dobrých 5 minút
Jj semafory su tu tiez jak u kokotov. Hned pri tescu co je, tak stoja chodci a stoja aj auta a nic sa nehybe, a potom sa tomu po minute zmysli ze to hodi zelenu autam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A MHD kedykoľvek vynechá a mešká skoro vždy niekoľko minút...
Toto nám priniesol ten slávny trhový mechanizmus...
To ma s tym, ze toto je mala krajina niekde na periferii sveta a nie su tu peniaze (mozno vdaka tomu, ze 40-50 rokov sme zaostavali za vyspelym svetom, tak sa necudujme, ze sme tam kde sme)...
Azel co robis v lete? pozyvam ta do Londyna
Cize ide o pol siestej a potom az o deviatej....uchvatne.
hoci parkrat sa mi stalo nieco podobneee...
rychlo treba auticko kupit a kaslat na taketo spoje!
Co som sa pozeral, nemas ani tych spojov tak malo, len same prestupy, co moze byt aj komplikovane preto ta to ospravedlnuje
To co sa tebe podarilo vcera, tak to sa tak lahko nikomu nepodari Od 17:40 do 21:00 cestovat z NR do NM
A este sa vratim k tym Zbehom, co si spominala, ... tam by si vystupila a hned nastupila na vlak do Leopoldova, tak by si nemala cas ani cakat Pokial viem, tak aj na zapadackych staniciach je svetlo a necakala by si tam sama ak by tam po pripade este ten vlak nebol
To je moj nazor na tvoje vcerajsie cestovanie
Ten spoj čo si mi hovoril až keď som bola v Leopoldove? O ôsmej som mohla byť kľudne doma, keby mi išiel ten do Trnavy...
"Ked je to pisane na nete, tak musi ist, urcite by nezavadzali ludi a ludia by sa stazovali ak by bol ten spoj vymysleny"
aaaano? A pamätáš si ako si ma bol vyprevadiť na bus o 10 ráno, lebo to tak BOLO NA NETE, ale medzitým ho zrušili?
A ešte je veľký rozdiel medzi stanicou a zastávkou Ty nevieš ako vyzerajú zastávky v Andači a spol. tma, nikde nikoho.. Veď tebe by ani nevadilo kebyže ma tam niekto ukradne
Poviem ti to takto, Nitra, kedze je uplne od ruky, co sa tyka zeleznicneho uzla na SR, to riesi tak, ze poskytuje len tri priame busove spoje do NM (myslim, ze je to dost ). Ziadny vlak nepojde priamo do NM, musis aspon raz prestupit. Ci uz pojdes busom alebo vlakom, vzdy musis ist na priamu zeleznicnu trasu, co je bud Leopoldov alebo Trnava a odtial sa lahko dostanes domov. Viem, ze je to krute, ale je to tak
Podla mna, tam mas dost spojov, co chodia priblizne kazdu hodinu z Nitry, tak sa tu neda vyhovarat na ich nedostatok.
Ten spoj, co som ta bol vyprevadit o 10, bol na nete len preto, ze ho zrusili ten tyzden a nestihli to aktualizovat Urcite ho tam uz teraz nenajdes
Som sa pozeral ako by ti isli spoje dnes, presne tak isto ako v utorok Naschval som tam dal len jeden prestup, lebo bez neho to NEJDE a pozri kolko spojov mi naslo, idu skoro kazdu hodinu
» cp.atlas.sk/ConnRes.asp?tt=...
Tebe ide z Trnavy vlak kedy si zmyslíš, a ani sa nemusíš obťažovať počas cesty presúvať prdelku do iného vlaku/autobusu...
Tak sa nehádaj!