Ak by bola pohoďáčka a úplne super tak jasnè. Ak by bola prepnutá a furt p*čovala tak asi ani nie
Ako aj vzťah mi začal tak s kolegyňou A ako bolo to super
Ideálna situacia by bola mať vlastný podnik, reštiku a pod. a spolu sa o to starať...
Chvíľku sme spolu robili a bolo to mega, stále sme cez prestávky spolu papali, keď nebola robota tak utekali sme jeden k druhému a ľúbkali sme sa a všetci nám závideli :3
pracovali sme spolu vyše roka a pol a najlepšie je, že nik nevedel, že spolu chodíme keď sme oznámili že sa berieme, ostali úplne vyhúkaní viacerí A aj teraz sa nám zadarí spolu pracovať na projektoch a sme zohratí robí sa nám dobre ... vieme si pomôcť a niekedy nemám problém chodiť s manželom a pomáháť mu len kvôli nemu, pre dobrý pocit a z jednej takej pomoci nezištne som padla do oka manželovmu šefovi (len profesne! a bola z toho ponúknutá práca projektantky A je spokojný už rok a ja detto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
S tymto sa aj stotoznujem
Ako aj vzťah mi začal tak s kolegyňou A ako bolo to super
Ideálna situacia by bola mať vlastný podnik, reštiku a pod. a spolu sa o to starať...