Tak mi napadlo spýtať sa vás na názor, možno požiadať...
VEC: Kopa ľudí sa tu pozná aj osobne, zažívate spoločné bludy aj nebludy, k veci - čo by ste povedali, keby sme urobili takú zaujímavosť a napríklad dvaja by napísali blog o tom istom zo svojh
@silvinka111 a vedela by si mi dať aj nejaké linky? práve som si nebol istý, či tu už náhodou dačo podobné nebeží. hlavne by som bol rád, keby tieto blogy aj boli dajako označené, lebo napríklad ja nemám čas a často ani chuť len tak namatkovo čítať dačo, ale toto by som si fakt čekoval (ak by to teda splňalo moje očakavania )
@defender aha, lebo ja som tu ten, kto sa s niekým rozpráva/píše si a celkom ulietne, lebo si práve začal predstavovať, že je to len dajaký vymyslený scenár/pasáž/dialóg, hej? lebo to ja som si začal vyznávať lásku pri splne nad rozkopaným hrobom, pretože "ooooch, Ulrik, prepáč, ale práve sa mi to hodilo do atmoféry a nemohla som ináč!"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nejeb
budú chcieť vidieť aj tvoju verziu udalostí
ale nerobili sme to o príbehoch, to by bola nuda, lebo @17
Takí sú ludia