Ahojte našiel som výborný web na spolujazdu. Skoro 12000 členov, 30000 inzerátov a prehľadávajú aj ponuky z Facebooku. Takže ak ponúkate odvoz alebo hľadáte odvoz, vyskúšajte. Ja mám pravidelne plné auto
Ja najdem vzdy na www.odvozautom.sk lebo nemusim tam zadavat vsetky mesta po trase zisti sa to automaticky podla odklonu a minimalne odvozu. Cize aj ked idem BA a PO cez ZA tak ma clovek najde aj ked hlada z obce pri dialnici v okoli TN povedzme do Vrutok.
odvozautom prehľadáva ponuky na fejsbuku, a preto tam vyhadzuje veci pre mňa irelevantné často.
blabla je lepšie, aj keď ako jízdomat mi to bolo sympatickejšie
nevidím dôvod to kuskovať na viacero stránok, blabla je super v tom, že je to medzinárodné a ak chceš trebárs do prahy alebo viedne tak to tam tiež nájdeš.
a to schvaľovanie má nejaké bezpečnostné dôvody, neviem jak ty, ale ja som radšej, keď idem s niekým koho hodnotenie vidím a teda viem že si nevymyšľa a že je pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Toto už dávno na SVK funguje.
Daj si www.sk.blablacar.com
Už to funguje dlho.
blabla je lepšie, aj keď ako jízdomat mi to bolo sympatickejšie
a to schvaľovanie má nejaké bezpečnostné dôvody, neviem jak ty, ale ja som radšej, keď idem s niekým koho hodnotenie vidím a teda viem že si nevymyšľa a že je pohode.