V skole je to celkom uplne v poho ... niekedy sa citim odstrcovana ale mozem si za to sama ked mam zlu naladu aj to sa stava ale prisla ku nam ziacka ktora uz ku nam kedysi chodila a robila mi staaaale zleee ... teraz je to skor uz len o tyyych nadavka
Ale keď tak nad tým uvažujem, ja som nikdy takéto problémy nemala. Neviem či som mala šťastie na ľudí, alebo je to vo mne, v každom prípade som rada, že som podobné nepríjemnosti riešiť nemusela (a hádam ani riešiť nebudem).
A možno sa ti to len tak zdá. Tak, ako sa zdá V3nty - mu, že ho prenasledujem.
Buď rada, že si vo väčšinovej opozícii voči tej zlej spolužiačke, keďže ona je taká, že ju nemá rada celá trieda. Ty, a počuj, nesedím s tebou v lavici náhodu ja?
Ani ja som to nemala vždy ľahké, dosť veľa mojich spolužiakov sa správalo ako @Hangtime11@1 a tí ostatní, sa k ním povačšine pridali. A je mi len strašne ľúto, že niektorí si to odniesli ešte viac než ja No a výsledok je asi taký, že teraz už skoro nikomu nedokážem veriť a strašne ťažko s ľudmi nadväzujem kontakty...
šak D.F. sorry, možno tej dievčine krivdím, ale keď ju vidím na chodbe tak sa mi obracia žalúdok. btw: nemá jej maminka osraté plecia? keď sa tak pchá do riti tej ryšavej...
ale na takych s avyser,ja s au nas ani nebavim z nikym a ak hej to je len take bavenie,ze aby sa nepovealo,nevsimaj si ju,my sa nemame moc rai a hadame sa dakedy a tez am taketo kraviny niekedy trapili,alebo s ama to dotklo,ale nic si s takych veci uz nerobim,to tak chodi,proste na ot uplne ser,netrap s akoli picovinam ktore ti zato enstoja,uz som v skoel zazila aj o dost horsie veci,to by si mi ani enuverila a si eln na zakladke ,mas eln 13,tos te este deti ,to si netreba vsimat taketo picovinky ,vies o com vravim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Aj ked budeš možno sama, po čase si aj tak niekoho nájdeš
No a toho spolužiaka, čo sedí vedľa seba bud dobre zgezuj, alebo ho ignoruj, podľa toho, čo uznáš za vhodnejšie
Buď rada, že si vo väčšinovej opozícii voči tej zlej spolužiačke, keďže ona je taká, že ju nemá rada celá trieda. Ty, a počuj, nesedím s tebou v lavici náhodu ja?
@1
skvelý a perspektívny mladý muž
@lenush413 nevtieraj sa
šak D.F. sorry, možno tej dievčine krivdím, ale keď ju vidím na chodbe tak sa mi obracia žalúdok. btw: nemá jej maminka osraté plecia? keď sa tak pchá do riti tej ryšavej...
(Blee)
boze tolko sposobov je
ale ne sak ignoruj tie nadavky a pod. a ked sa ta dotknu tak im jednu drbni a uz ti daju zarucene pokoj
btw: vlastna skusenost
Ignorácia je najkokotskejší a najnefungujúcejší spôsob. vlastná skúsenosť.
@jerry483 ÁNO !