Aj vam sa stalo ze vasa trieda je rozdelena na niekolko osobitnych skupin?? napr. jedna skupinka bab potom jedna chalanov potom druha zas bab a vy sa medzi sebou neustale hadate a neviete sa na nicom dohodnut???!!!Mnoo tak to je daco fakt strastne podla n
u nás to bolo tak, že samozrejme chalani boli spolu a baby spolu. lenže teraz v devine sa to tak zvrtlo, že sa dali dokopy určité baby s určitými chalanmi a boli sme dve zmiešané skupinky
a v podstate ani nevieme, či by sme sa v tejto novovzniknutej situácii vedeli dohodnúť, lebo my sme sa prakticky stále ignorovali, ale myslím, že by to bolo pri maximálnom vypätí síl možné
Nj, to ani nehovor, jeden môj spolužiak stále tvrdil že baby sú na skupiny a chalani sú spolu. Myslím že mal pravdu. No a on chodil od jednej skupinke báb k druhej a pýtal sa. Sme si z neho robili srandu že u každej skupinky ohovára tú druhú
No a k téme: napr. darček triednej na koniec roka. Chalanom to bolo jedno, hrali šach , a tri baby boli za (ja s nimi), nejakým trom bolo jedno a ostatné sa zhŕkli okole jednej, čo vždy len robila napriek a tá hovorila že načo darček. A keď už tak just iný ako sme vymysleli my. Kokooos. By som ju prerazila.
my sme sa teraz akurat na konci roka rozhadali bo tam mame v tride take dve rapliny a absolutne sa nestarali o to ako ten naš konec v škole dopadne......ale šak to su už len byvale spolužačky
my ked sme sa bavili v skole o oznamku, a ked sme ho uz horko tazko odhlasovali, a objednali (!). tak zrazu prisla spoluziacka, ze ona ho nechce.... takze este s 3 kamoskami.. SI SPRAVIA VLASTNE OZNAMKO, chapete??? ale nakoniec to dopadlo dobre, ale uz sa bojim septembra, lebo cakam, ze si este spravi aj vlastnu stuzkovu........
@myr3c nemôžem súhlasiť, lebo naši chalani prišli na to, že sú v triede takí, ktorí si myslia, že môžu všetko aj napriek tomu, že to nemá za gram inteligencie a potom sú tam takí, ktorí necítia potrebu odvrávať, rozbíjať stoličky a lavice atď. a podľa toho sa aj zariadili, jednoducho sa od seba dištancovali a bolo
vsade to tak je su urcite skupinka a je to tak. u nas na skole bolo tolko skupiniek, ze az. najprv dve a potom po spojeni s inou triedou tych skupiniek bolo ovela viac Ale vacsinou sme drzali po kope. Ale ak sa malo rozhodnut ci biela alebo cierna tak to bol problem
@15 vies co my sme si akoze zvykli , pozname sa us 6 ty rok /chodim na 8 rocne gymko/ je to ako moja rodina , tak sme si blizky ze us vieme kazdeho jedneho nedostatok a rovno si to povieme do oci a pohodka , ideme dalej , inak by sme spolu envydrzali 8 rokov obcas hadka, ale to rychlo prehrmi , a je dolezite aby si mala v triede ozajstenho priatela ze ked je najhorsie stale sa mas na koho obratit , spolah , dovera .. a iank asi us ani neviem co k tomu povedat
nieje pravda ze vzdy su dve skupinky baby a chalani...prave ze my sme skupinky ako baby + chalani, zvysne baby + jeden chalan ( ) a zvysni chalani...a bolo nam super...jediny krat co sme sa rozhadali bol osmacky vylet...to sme boli dve velke skupiny a nikomu sa to nejak moc nelubilo...ale je pravda ze devina vzdy spoji...my sme v devine boli jedna velka skupina...hlavne na rozluckovej a na konci roka...dokonca sme boli posledny mesiac jedna obrovska partia...vsetky tri triedy deviatakov...bolo to fakt super a takyto kolektiv mi bude chybat...fnuk
@16 hh no nasa treda seci sa pozname asi uz 8smi rok ale proste mame tam aj zopar namyslenych bab a te ked neco nechcu alebo sa im to nepaci to co chce vetsina tak ako hotova vec sa mozem na ne vysrat mna lemn sere ze si zdycki pred kazdim ucitelomi abo hoc kym vydobia to co chcu oni
my sme tiez taka strelena trieda ale my sa no skor chlapci sa biju na hocicom napriklad na tom ze jeden druheho nechtiac buchne a uz sa hned viskytne bitka a my vzdy potom mame v triede divadl my proste niesme ten naj kolektiv na skole o nas hovoria ze sme ty najhorsia trieda na druhom stupni a myslim si ze mame aj rekord v poznamkach ale to skor chlapci
njn od začiatku sme boli .... všetci a skupinky boli take tie dievčata tiché a chudobné ked to tak mam powedat .ale im to vyhovuje,oni sa sami oddelili..potom nam hrablo a boli sme ... tri /tam aj ja/ verzus všetky dievčata,chalani sa len bezmocne prizerali...ale teraz sa to vratilo do starych kolaji,aj ked nie celkom ale je to už v poho..šak triedna bola z toho v amerikeafrike =Dotom potom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a v podstate ani nevieme, či by sme sa v tejto novovzniknutej situácii vedeli dohodnúť, lebo my sme sa prakticky stále ignorovali, ale myslím, že by to bolo pri maximálnom vypätí síl možné
No a k téme: napr. darček triednej na koniec roka. Chalanom to bolo jedno, hrali šach , a tri baby boli za (ja s nimi), nejakým trom bolo jedno a ostatné sa zhŕkli okole jednej, čo vždy len robila napriek a tá hovorila že načo darček. A keď už tak just iný ako sme vymysleli my. Kokooos. By som ju prerazila.
Ale hádky inak moc nie
O jeden problém menej
1.skupina-asi 4 chalani ktory si myslia ze su najvacsi raperi aj ked su najmensi z triedy
2.skupina-asi 5 bab-barbinky ktore sporia hello kitty cele ruzove chodia bleee
3.skupina-asi 4 ludia-3 baby a jeden chalan co sa chova jak baba-oni su taky haluzaci tridy
4.skupina-asi 3 baby-psickarky a burinarky-take deti..nikdy ich nepochopim
5.skupina-asi 4 baby co maju vsetko v piči behaju po chodbach ( tam som aj ja)
6.skupina-zvysok chalanov ktory su tichy a len sedia a nevedia kam sa zaradit
no a my sa v podstate nehadame len ako keby sa nevidime nevsimame sa medzi sebou
len ze good luck vsetkym
a dobro prehraje!!to my leze na nervi