Nie to nebolo naschvál...omylom jej to vystreklo...prešlo mi to cez krk,mikinu aj ruku....to ma najskôr štípalo ale už je to v pohode... to som si až potom všimla tú mikinu...
@hajzelbaba Ty si robis srandu o kyseline sirovej, ale savo to fakt dokaze vyzrat skrz na skrz . Sice neviem, ako na mikine, len viem, ze na tricku to fungovalo. A mam osobnu skusenost, ba aj dokazovy material mozno este kdesi !
K teme; ja navrhujem z toho spravit styl! Urob este niekde savo flaky, alebo obrazky nejake tym nakresli a mam cool mikinu, aku nema nikto iny.
@flussica a po akom dlhom case? to co mate za savo, preboha? normalne to vsade predavane? lebo ja som sa tiez raz obliala a nic sa nicomu a nikomu nestalo, tak asi je bud nekvalitne, alebo bolo po zaruke
@martinkas ved a keby si to hned namocila, to by malo znizit koncentraciu a neporobilo by to az taku galibu alebo mozno ano, treba sa spytat tej tety upratovacky
@hajzelbaba ja som si to hned nevšimla...ved najskôr som si namočila krk a ruku...to mi je dôležitejšie ako mikina .... potom som to namočila...ale zbytočne... a teta upratovačka tiež povedala že to už sa ničím nedá odstrániť...
@hajzelbaba Skus nabuduce kupit tu hirošimskú edíciu . Na Slovensku uz aj na Save strasne setria (ach)..
Ale nie, tak to bolo asi tym, ze som sa akosi neobtazovala si to hned ist preprat (vlastne som si to ani nevsimla) a na druhy den som len pozerala, ze kde sa tam nabrali dierky. Ale tak.. ono cistit zapnutu rotujucu elektricku zubnu kefku v koncentrate Sava v celkom plytkej nadobe asi nie je dobry napad.
@martinkas vsak flaky neodstranis, ale ked si to namocila, nemali by tam byt diery. potom daj vediet, toto ma dost zaujima
@flussica tak ale aspon si ju necistila v ustach moja mama raz tak odstranovala vodny kamen z varnej kanvice a zabudla vyliat ten cistiaci prostriedok, tak ja som ho pekne uvarila a zaliala si nim caj (fakt nesmrdel! a mala som spaleny hltan az po zaludok este dva mesiace
bože, mne v deviatke chalani obliali nadherne tričko z nemecka savom a maximalne tak som sa z toho smiala a chodila som aj tak, čo riešiš, že vraj zaplatiť mikinu, toto sa vymyka rozumu O______o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
....tú mikinu
K teme; ja navrhujem z toho spravit styl! Urob este niekde savo flaky, alebo obrazky nejake tym nakresli a mam cool mikinu, aku nema nikto iny.
@martinkas ved a keby si to hned namocila, to by malo znizit koncentraciu a neporobilo by to az taku galibu alebo mozno ano, treba sa spytat tej tety upratovacky
Ale nie, tak to bolo asi tym, ze som sa akosi neobtazovala si to hned ist preprat (vlastne som si to ani nevsimla) a na druhy den som len pozerala, ze kde sa tam nabrali dierky. Ale tak.. ono cistit zapnutu rotujucu elektricku zubnu kefku v koncentrate Sava v celkom plytkej nadobe asi nie je dobry napad.
@flussica tak ale aspon si ju necistila v ustach moja mama raz tak odstranovala vodny kamen z varnej kanvice a zabudla vyliat ten cistiaci prostriedok, tak ja som ho pekne uvarila a zaliala si nim caj (fakt nesmrdel! a mala som spaleny hltan az po zaludok este dva mesiace
Ale nie, asi by som sa jej spýtala, prečo to spravila, dohodnite sa. Ale načo hneď zakladáš anketu?
Ja som si oliala tak rifle, vyzerá to teraz jak keby to bolo špinavé od semena .D
problém: na mikine sú biele fľaky na miestach kde ju savo odfarbilo
riešenie: kúp savo a oblej ním mikinu celú
výsledok: biele fľaky zmizli, získala si novú mikinu iba za cenu sava.