Čo mám robiť keď po mne vkuse " niekto " opakuje .. zo slovami, správaním .. a tak .. Mne už to dosť leze na nervy .. A aj som " jej " to už raz povedala a stále opakuje ! >.
@Fr4nk1 No, na tom, co hovori @sandy114 nieco skutocne je. A sice: Ak osoba A povie "Chod do kelu" a osoba B zopakuje "Chod do kelu" s tym, ze osoba A ma po nej zase len opakovat, musela by tym padom zopakovat svoje prve "Chod do kelu" a tak by tam mohli stat, az kym by jedna naozaj do kelu nesla, alebo do konca zivota svojho, amen. Takze ktovie, mohla by to byt zaujimava groteska..
@flussica Ale ja som skôr myslel, že by opakovala iné veci ako tá osoba od nej zopakovala.
No ak ona povie choď do kelu a tá druhá zopakuje to, tak by zas ona mohla napodobniť to ako stojí, ako sa ksichtí ja nvm čo ešte, len aby došla na to, že aké to je.
po mne sesterka opakovala asi rok..ale mala asi tak 5 rokov a ja mozno 7..strasne mi to liezlo na nervy..vsetky moje cinnosti, vyroky a myslienky si privlastnovala, respektive to musela robit hned tiez
@Fr4nk1 Ah tak .. No, to by mozno slo.. Uvazujuc nad tym, stale si myslim, ze celkovo by to bola pomerne vtipna groteska. Asi sa inspirujem do nejakeho filmu
inak ja som čítal, že to opakovanie je niekedy na to, aby sa druhý človek tomu zapáčil, teda ide o párovanie a tak si človek lepšie porozumie. samozrejme časté párovanie a opakovanie je už trápne. ale pošli ju niekam keď tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale šak opakuj aj ty po tej osobe. =D
si zabila moja rulez peace
No ak ona povie choď do kelu a tá druhá zopakuje to, tak by zas ona mohla napodobniť to ako stojí, ako sa ksichtí ja nvm čo ešte, len aby došla na to, že aké to je.
..pozbiera posledne zvyšky sebaucty a malo by zabrať..