no mala som take zbohatlicke spoluziacky na strednej, ale to zalezi od cloveka, aky bude, no v mojom pripade to boli moje najlepsie kamosky, ale bolo vidiet na nich tie zbohatlicke vrtochy. Kavicky po skole, znackove oblecenia, vychvalovania a podobne ..
teda strašný kkt lepšie povedané a dosť mu aj potom začali robiť zle až jeho tatko prišiel do školy
keď sa dozvedel čo mu synko v škole robí ako napr ked dostal zlú známku povedal "šak mne to takto zaplatí" tak ho tatko zdral ešte za to akú hanbu mu robí a preložil ho na druhú školu
teraz čo som ho pár krát videl vyzerala byť z neho trocha troska feťácka
na SŠ par deti bohatych rodicov a normalne v pohode boli, jeden bol maniak do 2.sv.vojny a doteraz ma zivnost na sitie uniforiem, beha s detektorom kovov po lesoch a tak a druhy prebral rodinny biznis, chodil s nami hravat airsoft, robil doma zurky, a pod.
mala som spoluziacku- dcera zubarov ucitelia sa isli z nej posrat.... vyhrazala sa raz jednemu ucitelovi ze povie otcovi aby mu nespravil zuby ked jej neda 1
Tak mediálne známych nie, ale väčšina dievčat z našej triedy má dosť bohatých rodičov... No čo povedať, asi tak 3 z tých "bohatších" sú celkom v pohode
na mojej byvalej skole bolo 80% ludi z bohatych rodin a myslim, ze je dobre, ked je cela trieda (skola) na jednej urovni. tie rozdiely tam stale boli aj budu, ale je pre vsetkych prospesnejsie, ked v triede nie su ludia co maju vsetko spolu s ludmi, ktori ledva preziju z mesiaca na mesiac. zbytocne to hroti ich vztahy. taktiez nie je dobre, ked su 1-2 bohati vo velkom kolektive menej zamoznejsich, lebo tiez sa len stavaju ich tercom, vid. diskusia hore.. ludia ich beru ako nieco cudne, ine..
preto budem navzdy zastanca teorie, ze kazdy by mal zit v prostredi seberovnych, kde sa nestretavaju 2 extremy.
@cool1223boy jeho názor neviem,ale taký mi prišiel ako keby nič rozumné zo seba pustiť nevedel....najlepší bol aj tak jeho otec..každé poobedie ho čakal pred školou v aute a ako maskovací manéver mu slúžili slnečné okuliare
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
no čo vám poviem, kkt jak jeho tatko
no a v susednej triede dcéra u bohatej rodiny, tá veľmi priateľská nebola...
inak asi skúsenosti nemám
a bola celkom v pohode
teda strašný kkt lepšie povedané a dosť mu aj potom začali robiť zle až jeho tatko prišiel do školy
keď sa dozvedel čo mu synko v škole robí ako napr ked dostal zlú známku povedal "šak mne to takto zaplatí" tak ho tatko zdral ešte za to akú hanbu mu robí a preložil ho na druhú školu
teraz čo som ho pár krát videl vyzerala byť z neho trocha troska feťácka
preto budem navzdy zastanca teorie, ze kazdy by mal zit v prostredi seberovnych, kde sa nestretavaju 2 extremy.