Ahojte mam taky problem, vlastne by som potrebovala radu Uz mesiac aj nieco som sama. Vlastne ja silou mocou nehladam ziaden vztah , je mi momentalne takto celkom dobre ale stala sa taka vec..mam spoluziaka s ktorym som pocas roka komunikovala len maloked
@tomias vies co takto. ja som tento rok nastupila na strednu skolu (mam 17 rokov ale tak zle mi vychadzaju roky vieš )no a ja sa s nim v pohode vzdy rozpravala, nie nejak casto ale tak proste vzdy sme si pozdravili obcas prehodili par slov ,no ale toto dnes bolo take iné proste..Bolo mi s nim strasne fajn a citim ze aj jemu somnou aj mi to povedal. Blbli sme ako male deti heh ale proste vzdy bolo o čom kecat a tak..a toto na nete co mi povedal ma dost akože prekvapilo aj toto s tym kolenom na bowlingu jak sa ma hamblivo dotkol citila som sa jak blazniva pubrtiacka ktora este nemala ziadneho chalana v zivote. ale je moc zlaty to musim uznat.. ale su vela veci pre ktore sa bojim ,jednak je to spoluziak a je mi este aj rovesnik a ja som v zivote nechodila s rovesnikom vadcinou som si rozumela len zo starsimi chalanmi a tak mi to nahana hrôzu lebo mi je s nim moc fajn a nechcem to pokazit vies .a okrem toho som uz mesiac sama po velmi dlhom vztahu takze neviem som trochu bojazliva este..
Ja osobne by som so spolužiakom nikdy nechodila... Lebo ked sa rozídete tak to zas bude rozoberať cela trieda, ba aj škola -.- a budete len po sebe kukať potom, no... ale tak ked sas nim citiš aj ty fajn tak skús to
@morticia666 že zatiaľ môžte byť kamaráti, ale nevylučuješ, že sa to môže v budúcnosti zmeniť. ale že to ani nezaručuješ, tak že nech prípadne nie je sklamaný.
skus byt konkretnejsia ... vobec si to este nehrala ten bowling? to nevadi, ono je lahke sa to naucit, v prvom rade treba skusat a naucit sa techniku akou zrazas kuzelky. ked si pravacka, skus hadzat gulu o trosicku viac do prava, lebo pravakom casto "ulievata" na bok
@normane skús si ľahnúť trochu viac na pravý bok aby si mal penis v zvislej polohe a nech sa ti naň posadí, nieje to neviem jak komfortné ale ona si už zvykne nejak
prípadne si sadni na stoličku na ktorej zrežeš nožičky napravo
skús to s ním ... čo na tom, že je to spolužiak... ja som sa tiež buchla do spolužiaka, vedel o tom, vlastne vedeli o tom aj učitelia v zborovni.. všetci to riešili, ja som to nepriznala.. skončili sme školu a ja si môžem tak hlavu o stenu trepať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
kid
neries to, ze si mala vztah predtym..
chod do toho..
2. Je to jedno čí s ním budeš chodiť alebo nie, keďže toto s najväčšou pravdepodobnosťou nebude tvoj osudový a celoživotný vzťah...
Ja osobne by som so spolužiakom nikdy nechodila... Lebo ked sa rozídete tak to zas bude rozoberať cela trieda, ba aj škola -.- a budete len po sebe kukať potom, no... ale tak ked sas nim citiš aj ty fajn tak skús to
skus s nim vybehnut parkrat von a uvids ci sa to oplati a ci to nebude len tak , lebo chce vztah..
a tiez som sa bal so spoluziackou chodit kvoli tym veciam co pisala kolegyna o tom roozberani a kktin kolo toho..
prípadne si sadni na stoličku na ktorej zrežeš nožičky napravo