Neviem, či som jediná (ale hádam nie ), ktorá má internet tzv. závislý od počasia, totiž ako aj dnes: vonku prší, je hmla, fúka vietor...a moj internet je úplne spomalený..jednu stránku mi načítava asi minútu a pol a to len takú obyčajnú ako google
No ja mam sice internet od Orangeu fiber net no ale to sa neda povedat to ked naprši tak mi nejde vobec ....a ani na pokeci ked sa prihlasim tak mi nejdu rp ..no ale chyba azetu to nieje ..takže ja neviem
No aj am cez kably to znamena pokial nei hurikan, povoden, obrovsky poziar ci rtornado tak to na to velyk vplyv neni aj ekd kvoli stabilite som raz musel zavolat na infolinku vybit si tam vsetku zlost a zrazu napriek tomu ze to rvaj nebola ich chyba mi net ani raz nespadol ...
netuším moj ide viac menej v pohode len sa furt zasekáva ale ja mám dačo s počítačom ale presne toto isté máme s televízorom keĎ fúka alebo velmi prší tak proste nefunguje tak ako má
zle pocasie sposobuje horsie sirenie vln ktorymi ty primas data a kedze pocasie sa velmi ovplyvnit neda(pokial nedisponujes nejakou super technologiou )jedine co sa daa na tom ako tak vylepsit je kupa silnejsej anteny alebo jej lepsie umiestnenie...to asi tak co viem bo to mam doma
P.S. Mne sa provider vyhovaral aj na to ze je jesen a padaju listy zo stromov preto mi ide zle internet wrrr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A jak sme v lete hrali star wars cez net a zrazu sa rozpršalo, tak kamošova postavička ostala stáť vo vzduchu, pretože mu sekol net. =D
btw k teme pokial viem tak zhorseny signal sposobeny nepriaznivim pocasim sa neda nieak ovplyvnit..
P.S. Mne sa provider vyhovaral aj na to ze je jesen a padaju listy zo stromov preto mi ide zle internet wrrr