Vsetko to bolo pekne. S kamoskami sme sa isli pechadzat do lesa, blizko nasej dediny. Ked sme boli pti potoku videli sme nad vodou hupacku, dlho sme sa hadali ktoé pojde prvi a ja som prehrala za to Eva-prva kamoska- vyhrala a prva sa zacala humpat, potom
ješííííš jaky zazitook na to teda asi nezabudnete.. ja by som sa asi najprf dost bala keby nejaka moja kamoška spadla do potoka, či sa jej niečo nestaloo.. uha ae taq je faajn že vo vašom prípade to tak dobre dopadlo a nakoniec ste sa aj pobawili
pekna haluz....tak dufam s vami ze vas nikto nevidel ...mojej byvalej najkamoske sa stalo nieco dost podobne ale s tym ze sa pokusala zistit aky je hruby lad a zrazu tresk voda..a rifle boli mokre od paty az po pas..ale prezila to
Bola to zabava ale oproti tomu co sme robili na dalsi raz bolo nic. Bolo asi tak začiatok letných prázdnin a s kámoškou sme sa ako vždy išli kúpať na dedinské jazero, bolo práve popršané, takže poľná cesta bola plná blata, ale voda bola celkom teplá. po takej hodinke, dve sme sa začali nudiť a vliezli sme do toho bahna (Blata) čo bolo na ceste. dokonca sme sa v ňom vyváľali a to celé, myslím, že to blato som mala všade, kam sa len zmestilo. chvíľku čo smse to tam ležali ako v bahne ktoré lieči sme zistili, že za nami alebo skôr pred nami ide auto. pravdaže sme boli celé čierne takže nás nevideli v tom bahne, že ležíme. tak rýchlo sme vypalili, že auto zastavilo a vybehli odtial asi traja ujčekovia, keď k nám prišli začali sa smiať, lebo sme si neuvedomili, že nedaleko boli naši znám, kitorí sa celý ten čas na nás smiali. Rýchlo sme sa umili obliekli a tak sme sa spakovali, že po nás noestal ani smrad no hanba našťastie sa o tom nehovrilo, takže sa na to zabudlo, teda skoro...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
pozrel bi som si to nazivo
čakala som trochu záživnejší záver... no tak ale aspoň vy ste sa na tom pobavili.