The kids aren't alright od Offspring, The road to Mandalay od Robbieho Williamsa, Imitation of life od R.E.M, When your mind's made up od Glena Hansarda, Mosty od HTčka...
pri tejto sa mi vybaví toľko spomienok, nanešťastie však takých ktorých renovácia a pripomienka ma nie veľmi potešia
ešte doteraz grcám z roku 2013 zo všetkými spomienkami a ľuďmi, sklamaniami, podrazmi, vyhoreniami, depresie a koncovou pesničkou ktorú som napriek nechcenosti a znechutenia, asocializácie musel zaspievať bok po boku s ľuďmi, ktorých by som radšej už nikdy nevidel:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Raunchy-phantoms
Comeback kid-GM vincent and i
vlastne všetko od U2 je spomienkové.
momentalne ked si pustim toto uplne sa mi vybavi kopec veci zo zivota tak celkovo...keby to malo ist po pesnickach tak je to nadlho
ešte doteraz grcám z roku 2013 zo všetkými spomienkami a ľuďmi, sklamaniami, podrazmi, vyhoreniami, depresie a koncovou pesničkou ktorú som napriek nechcenosti a znechutenia, asocializácie musel zaspievať bok po boku s ľuďmi, ktorých by som radšej už nikdy nevidel:
úplne detstvo, ešte pamätám na to červené rádio
!!!