ja sa ziadnemu sportu nevenujem nejak moc aktivne lebo viem ako by to doadlo - sportom k trvalej invalidite.. to je aj pripad mojej segry. ma 17 a beha po ortopedii, elektrolyzach a co ja viem co.
sport je fajn ale netreba to prehanat. odtial potial.
hej ale nevies co si ani predstavit co je to bolest klbov , nepoznam jedneho sportovca , co nema problem s nohami a klbami , alebo nema za sebou operacie ... vidim na sebe , ze stare dobre heslo plati
no ja som mal vzdy problem s kolenami...cize som asi viac premarodoval ako hral ...tak som prestal a ked s niecim zacnem tak mam stastie nieco si urobit...cize u mna to co sa vravi o sporte plati a ste ma to
Neny-nemôžem s tebou súhlasiť...kto športuje pekne povedané si dodrbká kosti a všetko možné..môj kamarát si pri športe časom spravil čosi s ramenami a teraz nemôže robiť pomaly nič..a to má len 18
venujem sa pozemnemu hokeju a zobralo mi to sobotňajšie a nedelnajšie rána ... a volný čas ktorý som aj tak využivala na to aby som sa nudila, a dalo mi to svalnate bicepsy :-! a pekne nohy a samozrejme pár modrín (zatial)
ja sa 11 rokov venujem hokeju...zobralo mi to dost casu no ...ale stoji to zato,kolko srandy zazijem,super kolektiv,zazitky,uspechy ale aj neuspechy...zranenie nejake vazne som este nemal...mensi otras mozgu akurat...ale to bolo v pohode,inak nemam problem zatial z nicim ani s klbmi s nicim,musim si poklopkat ...klop klop klop ... ked ma to stale bavi tak neni o com hockey forever
jasné, ja hrávam pozemný hokej aktívne môžem s kľudným svedomim povedať, že mi to nevzalo absolutne nič a dalo mi to veľa .. veľa super zážitkov, pocitov a tak
Mno ja cca 5 rokov robim vodny slalom....uz pomaly ked si raz zacas vydem zahrat hokej alebo floorbal s bratrancami ci kamosmi tak to citim v chrbte...ale ianc mi to dalo zatial velmo vela peknych zazitkov , dobrych kamaratov a caste ulievacky zo skoly ....a zobralo vikendy starvene doma a tak....ale da sa to v poho zvladnut
ja robim jachting uz od asi 5-6 rokov aktivne,reprezentujem a mam problemy s kolenami ale mi to vsetko vynhradza ta komunita ludi okolo toho a zabava co zazijeme na pretekoch s kamosmi ,pripadne nejake uspechy(najma v zahranici bo na slovensku jachting bohuzial zanika ,je nas asi 10 aktivnych ani to ne tak ked ma dakto zaujem dojdite sa pozret do senca na jazera alebo mi jednoducho napiste) budem rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
sport je fajn ale netreba to prehanat. odtial potial.
Kto športuje príliš aktívne umre bolestivo
Preto som rada,že som lenivá