podobne ako @2 cez leto tenis, aj ked len na betone za domom potom stolny tenis, ona korcule - ja bicykel/beham za nou..ale vacsinou skor prechadzko-turistika a plavanie
a ked je zle pocasie, tak vacsinou nieco hrame na dvoch na xboxe, spolocenske hry, varime.. taka klasika
Kedysi to bolo bojove umenie, ktore sme obaja robili spolocne, teraz kazdy prilezitostne cvici sa ked ma cas, takze jedine co mame ako "sportovu spolocnu aktivitu" je turistika.
Inak si spolocne citavame, resp. ja nam obom citam
badminton je podla mna super vec, je to aj pre fyzicky menej zdatnych a da sa pri tom dobre vyburit plus nic extra na to clovek nepotrebuje. alebo korculovanie, najma v lete
bicykel, korčule kolieskové aj na ľad, turistika, badminton, občas pred ním cvičím jogu a párkrát som s ním bola na pretekoch v orientačnom behu, ale nebežali sme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a sestra raz bola s frajerom hrať v hale takú hru, že sa to hádže o stenu alebo také niečo, zabudla som ako sa to volá
a potom spoločenské hry
a ked je zle pocasie, tak vacsinou nieco hrame na dvoch na xboxe, spolocenske hry, varime.. taka klasika
nieco ako ked cody skakal ako human fly do steny
7:40
Inak si spolocne citavame, resp. ja nam obom citam
hej a všetky čo sú na wii sports resorts