Rozmýšľam, že by som si chodievala zabehať tak každý deň na 3 hodiny (na kondičku) alebo si kúpila stacionárny bycikel. Ako ste na tom vy? Tiež športujete aby ste si zlepšili kondičku, spevnili postavu či schudli?
sanzil som sa pol roka, striedaval som beh, stacionar, a ten ony, ta kombinacia oboch, neviem ako sa to vola . A pravdu povediac som to dost fuckoval, ale aspon zabehnem 3 kilaky bez pauzy (poprosim nesmiat sa, to je vazne moje osob. maximum
cez leto sa ide pekne hrat futbal, plavat, snad sa to zlepsi
ešte týždeň a pol spĺňam podmienku veku , tak dám: chodím behávať, nie každý deň, ale čo najčastejšie, ako mi to časovo vyjde, a je to lepšie ako nerobiť nič
3 hodiny? ja chodím každý štvrtok tak na hoďku-hoďku a pol a stačí mi ... + popritom hrám volejbal, behám so psom atď... takže rozhodne začni športovať ale nie na stacionárnom bicykli..skôr si choď ozaj zabehať niekam na čerstvý vzduch, do prírody a nie zase len byť zavretá v byte
...@anitchka jopa nejake to nie prilis aerobne cvicenie sa da 2 hodky...
Hoci, ked si kvalitne davam do tela vo fitku, tak su mi 2 hodky az, az
Behat by som vladal v kuse max hodinu, hodinku a pol... A aj to este za pradavnych cias, ked som mal na take nieco kondiciu. Ked som este sutazne cez prekazky behaval ...Teraz max 30 min s bozou pomocou
Ja som robila par rokov karate, potom cez zimu board a bežky...teraz práve nič, lebo veľa učenia..ale odporúčam aj plávanie alebo ak máte niekde lezecku stenu to je úplne super vec..ak tak ešte aj korčule...teraz to napr tu u nás frčí celý národ na tom jednom fitku čo tu máme , ale mne sa to tam nepáči tak ako keď dáš škrečka do kolieska a všetci sa pozerajú ( je to tam super presklené )
Hrávam futbal, chodím na karate a hip - hop, takže kodičku mám a na jej udržanie môžem kľudne behať aj 3 hodiny a pohoda . Áno, raz keď som chodila do futbalovej triedy (bohužiaľ sme sa museli presťahovať ) sme si šli s trénerom a spolužiakmi zabehať asi 5 km - trvalo to tak 3 hodiny. Len ja tréner a jeden chalan sme šli v poho a ostatní išli odpadnúť od vyčerpania .
Som hrdá na to, že mám kondičku a keď sa už tak pýtate prečo práve v rozmedzí len 11 - 17 rokov tak je to preto, že si nie som istá či keď budem chodiť nehávať nebude to vyzerať nejak blbo.
@blacktears presne to je podla mna velmi tazke dokonca, ist 5 km 3 hodiny, pokial sa nemas zastavovat, ale byt v neustalom pohybe. Trufam si povedat, ze by som to zvladol so znacnymi tazkostami
@chaneliq vsak to ti moze byt jedno, ako to vyzera...vela 14rocnych sportuje, aj seriozne sa tomu venuju, takze blbe to nebude, o to sa neboj ale aj tak si neodpustim pripomienku, ze to rozpatie je dost siroke, ked sa chces s niekym porovnavat...17 rocni su dost stari uz a 11 rocni su este deti, takze to porovnanie je blbost...v tvojom veku nejake silove sporty by boli blbost asi, ale lahka atletika je v pohode a blbo to vyzerat nebude podla mna, neboj nic
vidim ze su tu neni ziadni atleti no takze za tie 3 hodiny zabehnes 5km?? chodzou to je rychlejsie...klusanim trva 5km nejaku pol hodinku...a o co ti vlastne ide?? o tu kondicku?? zas neblazni a nebehaj 3 hodiny...radsej sa poriadne rozcvic a behavaj menej a viac serii...mohla by si behavat napr 3km so zmenou tempa po 500metroch alebo cokolvek na serie...a myslim ze nepotrebujes behavat viac ako tu hodinku denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
my máme doma stacionárny bicykel aj stepper, takže ja na tom väčšinou cvičím, alebo som chodila aj do fitka
a ani nie pre schudnutie, skôr pre spevnenie postavy
ja som zacala chodit behat pre spevnenie a odreagovanie.. ale tak to dam tak 6 kol a staci mi
cez leto sa ide pekne hrat futbal, plavat, snad sa to zlepsi
...Musis byt uz pevna, ... dost pevna ...
@najivna ..Uz si sampion ?
Dobre chcel som sa podelit s bohatymi skusenostami ale uz nechcem
Aaaale, sportujem, ale fakt ze obca.s hrozne som ja leniva. a tolo by som mohla sporotvat keby so mnebola obcas beham, sviatocne tenis a plavanie.
Ale fakt ze sviatocne!
A mame doma stacionarny bicykel, ktory tu splna ulohu vesiaka na oblecenie...
Ja so msa na nom oducila cvicit lebo nohy mam praveze dost svalnate cize to mi je zbytocne....
@anitchka ...Jj, som si vsimol potom, ze s tymi 3. hodinkami zakladatelka operovala
...Ved to maratonci behaju 3 hodiny maraton (ty poslabsi)
a hlavne pre zabavu a spevnenie
Hoci, ked si kvalitne davam do tela vo fitku, tak su mi 2 hodky az, az
Behat by som vladal v kuse max hodinu, hodinku a pol... A aj to este za pradavnych cias, ked som mal na take nieco kondiciu. Ked som este sutazne cez prekazky behaval ...Teraz max 30 min s bozou pomocou
Som hrdá na to, že mám kondičku a keď sa už tak pýtate prečo práve v rozmedzí len 11 - 17 rokov tak je to preto, že si nie som istá či keď budem chodiť nehávať nebude to vyzerať nejak blbo.
@adrianne
a to tvoje vysvetlenie, ze preco si dala to vekove obmedzenie vobec nedava zmysel, teda aspon ja vobec nechapem tej vejte
Neviem ci ti to treba, ci nie, no beh nikomu este neuskodil