futbal milujem, sem-tam hram, uz nie na klubovej urovni, a snooker ma bavi...ale len prostrednictvom eurosportu ...strasne tazky sport na hranie pre mna
ja sa venujem jedine tak posilňovaniu očných viečok, keď žmurkám očami, zápasím s časom a iné podobné zaujímavé činnosti... a tiež intenzívne sledujem tenis a bavím sa pri snookeri
@Snehovavlocka ale eurosport ma tiez pekne serie..nedaju cely zapas len po siesty frame a potom daju nejaky iny program..nehovoriac o tom, ze ani od zaciatku to nedali a dopozerat to mozem neskor aj to len zostrihy z framov.. ale pekny zapas to bol higgins si dlho drzal 100% pot sucess napokon aj tak mu to nepomohlo velmi..
@belzeboss keď sa snažia vysielať všetko, a potom nedávajú nič poriadne. ohradia sa iba tým, že ak ťa zaujíma celý zápas alebo iný stôl, môžeš si zaplatiť ten účet a sledovať to cez net... niektoré športy dávajú aj na eurosporte 2, v polke to prepnú a hodia na prvý kanál...ale tak lepšie ako nič, ja som dnes videla akurát asi 10 minút cez web a viac nešlo, škoda, že Higgins prehral, bolo to tesné. ale aspoň finále hádam dajú celé
Hej, to je pekne, ze chcu vysielat co najviac ale potom vela nemam z toho prenosu a to ma stve ale nie az tak aby som si platil ten ucet. A eurosport 2 nemam takze smola, novasport a sport1 su dobre televizie ale na nich nedavaju snooker takze som odkazany na eurosport. NO verim ze finale daju cele. Ja som fandil Robertsonovi, mal som na neho podane , ale Higgins hra paradne, skoda ze nemam peniaze aby som sa isiel na neho pozriet do Prahy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale normálnemu športu sa žiadnemu aktíve nevenujem
a rad trenujem ludí
@Belzeboss snooker? ten mám aj ja rada
pozemný hokej (trénujem, budujeme tím)
squash (o chvíľu začne liga školská)
beh (ako kedy ale celkom pravidelne)
posilňovanie (veľa, veľa a ešte viac)
@belzeboss nevieš či to nejde niekde aj online?
ale v poslednej dobe fitness, futbal aa ešte motokári
futbal - hram za tym
stolny tenis - hram za tym
basketbal - hram za skolu (chcel by som za tym =D )
atletika - sem-tam za skolu
hokejbal - s kamosmi
šach - za skolu =D