Naštvalo by vás kebyže sa na vás priateľ pri rozchode nepozerá a jednoducho povie že sa s vami rozišiel/rozišla a odíde? Brali by ste rozchod inak kebyže bude milý/á?
bol na mňa milý a brala som to dosť zle. podľa mňa by aj bolo lepšie, keby bol hnusný a nezaujímal sa o mňa, lebo by som aspoň vedela, že to fakt myslí vážne proste a aj keby to bolo ťažké bola by som si istá, že je to konečné.
ale zas nemôžem to takto globálne posúdiť, lebo zjavne tam bolo niečo aj z jeho strany, keďže sme sa po dni dali dokopy
no ale keby to mala byť navždy, neviem ako by som sa s tým ľahšie vysporiadala :/ je to dosť ťažké tak či tak.
keby to spraví takto, nikam neodídem, chytím ho a kopnem ho a budem ho agresívne mlátiť a nadávať mu.
Mal by mi to normálne (milo alebo nemilo) odôvodniť, spracovať, porozprávať sa... a nevylučuje to, že ho budem agresívne mlátiť aj tak, ale proste radšej tak. Nieže povie a odíde.
nastvalo a nedovolil by som to, ja proste pozadujem odpovede ak niecomu nerozumiem, obzvlast ak je to nieco taketo... a vobec naco furt riesit rozchody, nemala by dovod to robit, toto by mohlo urobit maximalne decko po tyzdni vztahu nie moja priatelka s ktorou som sa rozhodol byt a zdielat pocity
@melancholik nedovolil by si to? by ti povedala, že je koniec a šla dom. a ty by si ju chytil a držal, že ja som ti to nedovolil? prišlo mi to tvoje nedovolenie fakt vtipné
mily rozchod ak nie je obojstrany, je strasna ironia sveta
a celkovo neznasam cokolvek co je samo o sebe negativne alebo urazlive a dotycny si mysli, ze ked to povie akoze v dobrom no offence, ze si tym prilepsi, ale skor dosiahne presny opak
@greyness nieje všetko prvoplánové ako sa zdá myslel som to tým spôsobom že by som naliehal na vysvetlení (či už priamo na mieste alebo neskôr) ale to stále nič nemení na tom že to je správanie hodné dieťaťa a nie človeka čo je zrelý na vzťah
tak rozišiel som sa z mnohými a povedal som im to priamo zoči voči, čo si o ňom myslím a hlavne prečo tak konám (za všetkým bolo väčšinou moje bankové konto)....
boli aj takí, že sa opýtali prečo filip?
ale boli aj takí, že nemukli nič...
a k otázke...si myslím, že ak niekto toto spraví a nič nepovie, že je obyčajny zbabelec
Co ja viem, nikdy sa nikto so mnou este nerozisiel. Mna by viac ako rozchod zamrzelo to, ze by som stratila blizkeho priatela, nez to, ze by som bola bez frajera. Ale samozrejme iba v pripade, ze je to dobry clovek.
Hej, so mnou sa jeden rozišiel cez mobil a druhý cez fb správu! Takže mal viac odvahy ako títo dvaja kreténi! :letim:
A s @19 nesúhlasim, ja som sa so žiadnym nedala cez net dokopy. Vždy to bolo face to face.
@melancholik ja som to pochopila. a ty môžeš naliehať ale, keď druhá strana nemá záujem vysvetlovať tak nič z toho.
áno, ty píšeš, že je nezrelý a bláblá. ale aj po rokoch vzťahu ti môže toto dotyčný spraviť a zistíš, že si ho za tie roky vôbec nepoznal. je pekné, že dúfaš, že si nájdeš partnerku, ktorá ti toto nespraví a ak sa náhodou rozídete tak s vysvetlením ako dospelí ľudia. no, realita je častokrát iná.
@greyness máš pravdu a zamyslel som sa and tým aj viac ... prišiel osm na to že sa mi už niekolko krát stalo že sa v dosť dôležitých veciach zachovala ako dieťa (čo už je ukazovatel toho že ak sa niekto chová ako decko v dôležitých veciach, potom je naozaj niečo zle) a ja som síce naliehal na odpovede (vždy som ich dostal) ale keby som necítil tak silnú väzbu asi by som si v tom momente hneď uvedomil že k sebe nepatríme ak v dôležitej konverzácii zaznie iba ,,ser na to idem domov,, ... keď sa tak spätne na to dívnam, niektoré spomienky sú až vtipné s odstupom
Možno sa na teba nechcel pozerať lebo už ťa nevedel vystáť. Možno sa hanbil. Možno to nechcel rozmazávať lebo sa ponáhľal za inou (alebo na wc). Možno mu tiekol sopeľ z nosa. Možno mu bolo do revu. To je fuk, vykašli sa na neho...
Neviem čo to tu tak drasticky prežívate... Ona ma 15 rokov predpokladám, že aj on mal tak isto...Sú to deti dá sa to pochopiť... Ak by sa tak dospelý jedinec zachoval vtedy by sa dalo o tom diskutovať...Tak či tak s generácie na generáciu to ide vo všetkom dolu vodou ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zbabelosť hovorí o mnohom.
ale zas nemôžem to takto globálne posúdiť, lebo zjavne tam bolo niečo aj z jeho strany, keďže sme sa po dni dali dokopy
no ale keby to mala byť navždy, neviem ako by som sa s tým ľahšie vysporiadala :/ je to dosť ťažké tak či tak.
Mal by mi to normálne (milo alebo nemilo) odôvodniť, spracovať, porozprávať sa... a nevylučuje to, že ho budem agresívne mlátiť aj tak, ale proste radšej tak. Nieže povie a odíde.
a celkovo neznasam cokolvek co je samo o sebe negativne alebo urazlive a dotycny si mysli, ze ked to povie akoze v dobrom no offence, ze si tym prilepsi, ale skor dosiahne presny opak
boli aj takí, že sa opýtali prečo filip?
ale boli aj takí, že nemukli nič...
a k otázke...si myslím, že ak niekto toto spraví a nič nepovie, že je obyčajny zbabelec
A s @19 nesúhlasim, ja som sa so žiadnym nedala cez net dokopy. Vždy to bolo face to face.
áno, ty píšeš, že je nezrelý a bláblá. ale aj po rokoch vzťahu ti môže toto dotyčný spraviť a zistíš, že si ho za tie roky vôbec nepoznal. je pekné, že dúfaš, že si nájdeš partnerku, ktorá ti toto nespraví a ak sa náhodou rozídete tak s vysvetlením ako dospelí ľudia. no, realita je častokrát iná.
určite by som to zobrala lepšie, keby sa so mnou rozišiel osobne a slušne...