Nepochybne.. Táto situácia s covidom, ktorá tu trvá už rok, a z hľadiska životnej slobody je dosť obmedzená je u mňa veľkým pôvodcom všetkých depiek, čo mám.
skôr mi vadí, že som trochu riziková a netuším, kedy sa dopracujem k vakcíne...ale keď ide o opatrenia, trochu vadia, avšak ja som ani predtým moc nechodila kade tade, akurát som objavila, že prechádzky v prírode sú top
Hmm ťažko povedať, možno zo začiatku, keď to bolo ešte také nové, tak som mával divoké stavy, ale teraz som už takpovediac zmierený s tým, že lepšie tak skoro rozhodne nebude... >
Absolútne nie. som naozaj veľmi šťastná ale ak by som bola napr single a bývala s mamou, tak by to bolo oveľa ťažšie. Našťastie bývam s človekom ktoreho ľúbim 24/7 a s ktorým je aj lockdown fajn..
Avšak stvu ma nezmyselne opatrenia, stav nasho zdravotníctva atd... nemám z toho depresiu, skôr hnev. A keď zavedu ten zákaz vychádzania po 20 tak to ma bude hnevať ešte viac, keďže som večerný tvor a prechádzok, nákupov sa nevzdám.. keďže vyhľadávam čas po 20 práve preto že menej ľudí všade >
skôr mi je smutno za mojim naj kamošom, ktorého som už asi rok nevidela a teraz som už dlhšie nevidela nikoho z mojej rodiny, lebo sú v čiernom okrese...
Neni to ziadna velka slava, velmi vela veci mi chyba. Ale depky ani nahodou, nejaky lockdown je maly dovod na to mat depky. A to sme covid mali cela rodina, babi nam naň zomrela, cize okusili sme si svoje...ale uz ked bude slnko a budu sa konecne dat robit aspon sporty vonku, bude to o dost lepsie ?mne viac ako pohyb asi ani netreba ku stastiu☀️
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Avšak stvu ma nezmyselne opatrenia, stav nasho zdravotníctva atd... nemám z toho depresiu, skôr hnev. A keď zavedu ten zákaz vychádzania po 20 tak to ma bude hnevať ešte viac, keďže som večerný tvor a prechádzok, nákupov sa nevzdám.. keďže vyhľadávam čas po 20 práve preto že menej ľudí všade >