Chodím na Obchodnú akadémiu a niektorí teda už možno vedia, čo ma nasralo. PREČO musím na tej blbej škole spotrebovať týždenne pol balíka kancelárskeho papiera??? Veď keď to spočítam, za rok naša škola zničí malý les! Je to tak aj na vašej škole, obchoďác
Ja na obchodnú akadémiu nechodím no i tak spotrebujem veľa papiera - či už počítam nejaké príklady, či už niečo píšem, či už si niečo vytlačím, či si len proste čarbem, rysujem a tak... Takže nie len OA majú veľkú spotrebu
Lebo OA PB je v žalostnom stave...teda to nehovorím ani tak o papieri, ale všeobecne o úrovni školy...mňa prehovárali, nech prestúpim do športovej triedy, ale ani za Boha...sväté gymko
@6 jo to je... proste ma to uz dozralo lebo som si tlacila blbe priklady na ucto a prisaham ze som na to spotrebovala tak 30 papierov... a to len na jednu hodinu... a ja nie som v sportovej ja som jazykova a okrem omaciek na ucenie sa tam mam celkom dobre
myslíš spotrebu kvoli písaniu na stroji? ten predmet ADK čo sa na našej škole volá zas OAK sa učíme na počítači s programom All ten fingers takže žiadne papiere netreba a tie si musíte kupovať alebo máte zo školy?
@10 nie, ADK mame aj my na PC, ale my si musime tlacit príklady, ktore odovzdavame, pisomnosti do zakladacov, proste blbosti, a toho papiera je brutal vela.. a ano, musim si ho kupovať sama
ja napriklad papier nepouzivam (len ked uz naozaj musim, na skuske a tak). z dovodu - myslim, ze v dnesnej dobe su aj lepsie sposoby uchovavania roznych informacii. knihy su ina vec, ale na podobne ucely ako boli spomenute na zaciatku, by sa naozaj dalo usetrit.
@15 hej hej, zamysli sa nad tym asi tak minutu dokym nevypne tuto diskusiu. potom bude zase vsetko po starom. netreba plakat na dniecim co je nezvratne
@16 poviem ti len, ze neznasam ludi, ktori rypu do druhych bezdovodne btw: chces mi povedat, ze ty si sa nezamyslel, ked si to cital? mne staci aspon to, ked uz s tym nic ine nemozem urobit. howg!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@9 uff tak to je dost