pred dvoma rokmi som odišiel zo svojej školy a nastúpil do novej kde som spoznal jedno dievča. Bola asi najlepším človekom ktorého som spoznal. bohužial som z tej školy musel o 2 mesiace odísť a vrátiť sa do tej starej. mali sme spolu kontakt už iba cez net a aj ten ochaboval. asi po pol roku som sa odhodlal jej napísať a zisti som že je to úplne iný človek akého som poznal. za tu krátku dobu čo som o nej nič nevedel stihla spraviť toľko "vecí" že som sa nestačil čudovať. chcem sa s ňou stretnúť akurát že ona sa tomu nejak vyhýba a neviem prečo. našla si nejakého priateľa, na ktorého žiarlim aj keď ho vôbec nepoznám. Neviem či je toto žiadosť o radu alebo som už musel napísať čo mám na srdci. Ale zaujímali by ma vaše názory..
mám 15 rokov. Prosím nehejtujte ma za môj vek.
V tomto veku sa ľudia menia, takže je úplne prirodzené, že robí veci, ktoré by si na ňu pred rokom-dvoma nerobila.
A ak ju aj voláš von a ona sa ti všemožne vyhýba.. tak na to kašli.. zbytočne sa budeš trápiť
tiez som mal na vyske kamaratku, no nevysli mi skusky, trapilo ma to. Aj vela inych moznosti na skole, ktore som stratil. Zameraj sa na pritomnost a to, co ti je blizko.
a čo sa jej staráš do života po roku...
našla si priateľa a ty jej ideš jednoducho rozbíjať vzťah...
povedz to materi a nech ti dá za mňa jednu riadnu po hube...
fuj, ale si ma nasral...
a mimochodom, mal by si sa učiť, venovať čas dôležitejším veciam....
@marcello111 nie po roku ale po necelom polroku, to jest 5 mesiacov. Tých jej priateľov má viac naraz, a panenstvo stihla stratiť už ani neviem kedy a to je odo mňa mladšia!
@jarupert
aq ty chceš take dievča?
to sa ti ale čudujem, zachovaj si svoju čistotu, sex nie je všetko, milovať človeka je veľká zodpovednosť, je to vzájomne si rozumieť, pomáhať si v dobrom aj v zlo, vedieť pochopiť a hlavne byť verný...
no povedz načo je ti také dievča, čo sa vláči naraz s viacerými a smílni ako môže...
daj od nej ruky preč a uvidíš po čase, že si dobre spravil...
@marcello111 máš pravdu, akurát ma dosť mrzelo to, čo sa s ňou stalo, nebral som ju za frajerku ale za veľmi dobrú kamarádku , ktorú som sa snažil nejako napraviť a pomôcť jej dostať sa z problémov. Vela ludí mi povedalo že sa mam na to vykašlať, takže asi sa budem držať vašich rád, Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mám 15 rokov. Prosím nehejtujte ma za môj vek.
A ak ju aj voláš von a ona sa ti všemožne vyhýba.. tak na to kašli.. zbytočne sa budeš trápiť
(to "by si na ňu" sa tam neviem ako dostalo )
toto keby mi niekto povedal keď som mal 17, mal by som o pekný rok života viac
našla si priateľa a ty jej ideš jednoducho rozbíjať vzťah...
povedz to materi a nech ti dá za mňa jednu riadnu po hube...
fuj, ale si ma nasral...
a mimochodom, mal by si sa učiť, venovať čas dôležitejším veciam....
aq ty chceš take dievča?
to sa ti ale čudujem, zachovaj si svoju čistotu, sex nie je všetko, milovať človeka je veľká zodpovednosť, je to vzájomne si rozumieť, pomáhať si v dobrom aj v zlo, vedieť pochopiť a hlavne byť verný...
no povedz načo je ti také dievča, čo sa vláči naraz s viacerými a smílni ako môže...
daj od nej ruky preč a uvidíš po čase, že si dobre spravil...
no veď píšem, ty si predsa rozumny chalan a v budúcnosti si najdeš ozaj sebe rovnu s ktorou budeš naozaj šťastný,...