Zaujímalo by ma, ako spoznávate nových ľudí na internete? Napíšete niekomu na sociálnych sietach resp. na internete udržiavate kontakt len s tými, ktorých už poznáte?
Robí vám problém len tak niekomu cudziemu napísat, resp. si ho
na fb si nepridavam cudzích ľudí.... a na pokecy nemám problem niekomu napisať...ale skorej iný pišu mne....no nevyhladavam teraz nejako extra nových ľudí. len udržujem kontakty
Už hodne dávno som sa s nikým ,nezoznámila´na nete..
Uprednostňujem vzťahy, v ktorých o sebe navzájom vieme, máme dva súkromné vtipy, príležitostne si niečo skomentujeme, pošleme si odveci link, stalkujeme si webky a absolútne neriešime, či sa konverzácia končí, či niekto ide spať alebo čo má ten druhý nové.
(A povedzte mi niekto, že pre vás som takým človekom, lebo pôjdem revať do vakúša asi )
na faceboku mám v podstate konštantný počet priateľov - pred časom som dokonca odstraňoval tých, z ktorými som nekomunikoval, nepotreboval na nich kontakt, pridávali na nástenku hlúposti..
Dakedy som na Pokeci balil vlastne môj prvý vzťah sa začal cez Pokec s dievčaťom ktoré sa týždeň na to odsťahovalo mal som vtedy myslím že 12-13 rokov ale furt si pamätám jej meno a pamätám ako som ukazoval fotku kamošovy a on že jaka škareda
Potom na FB som zvykol si pridavať dievčata "nahodne" a nasledne sa snažiť ich baliť Aj to už prešlo a teraz nepíšem na FB s nikým ani s kamarátmi ani s "kamarátmi" a ani sa už nezoznamujem vlastne už ani nechcem chodiť von chcem byť sám
Ťažko nájdem človeka s ktorým by ma bavilo si písať, veľmi veľmi ťažko. Rozhovory typu ako sa máš, čo si dnes robila, aké tam máte počasie a podobne ma strašne nudia. Už potom je zábavnejšie sa hádať
s ľuďmi si na nete nepíšem, len s pár kamarátmi a osobne nevidím žiaden dôvod pridávať si ľudí ktorých nepoznám za účelom toho aby som sa ich spýtala ako sa majú a čo nové, pravdupovediac nerozumiem tým ľuďom čo mi denne zaserajú inbox takýmito kravinami...sorry
kedysi pokec. dnes už nemá úroveň.. teraz si píšem iba cez FB ale aj to len občasne a "pracovne" a iba s priateľmi, ktorých poznám. Nepridávam si neznámych ľudí.
jaaa nemam problem napisat aj random clovekovi....ale nemam rad tie otazky typu co robis a tak..radsej vymyslim nieco zaujimave aspon trosku ci sa chyti-ked nie tak nie..ale radsej komentujem fotky a tak, semtam sa niekto najde kto ma zaujem pokecat o blbostiach a aj si rozumieme, sice je ich malo, ale to sa da cakat
ale ked uz, stoja za to
btw myslel som si ze som dost uzavreta osoba ale po precitani si tu viacero prispevkov asi zmenim nazor
K téme. Neviem sa vyjadriť. Nemám problém písať s niekym cudzím. Samozrejme mu nezačnem vyklada´t o svojom súkromí, ale ak sú spoločné témy, záujmy, tak prečo si nepovymieňať nejaké skúsenosti, rady, tipy a triky ... Komunikovala som aj s cudzincami, s vidinou ako si pomeníme informácie o svete, o ľuďoch, o systémoch ... Jednoducho sa mi páči táto možnosť komunikácie. V poslednej dobe však tieto kontakty nevyhľadávam. Poznám pár ľudí cez net, udržiavam s nimi kontakt a radím ich do dvoch skupín "REÁLNI" a "NEREÁLNI" .. .a na tom sú založené aj naše vzťahy.
na facebooku som sa živote nespoznala s nikým novým
zopár ľudí z chatroulette som si popridávala, ale nepísali sme si potom už veľa.
na pokeci som sa kedysi zoznamovala, aj na rande som bola s jedným chlapcom, ale to netrvalo dlho a bolo to dávno.
taže jedine tu na birdzi tagovanie a komenty s pár ľuďmi, s ktorými sme sa nejaký čas registrovali prešli do dlhších konverzácií a tak. a páči sa mi to, lebo to tu nie je čisto prvoplánovo zoznamovacie a dá sa človeka najskôr dlhšie "z diaľky" pozorovať.
@burble aj mna si prisla na ceskej pozdravit! xD respektive s uplne cudnym pohladom si sa prechadzala 2 minuty okolo mna ked som telefonovala a potom si si bez slova sadla vedla mna kym som sa neopytala ci sa pozname super to bolo
nespoznávam. nebaví ma písať si skoro s nikým okrem 2-3 ľudí čo sú pre mňa dôležit. neskutočne ma nudí čítať to "ako sa máš /čo si dnes robila/ čo chystáš na zajtra/ . .a všetky tieto monotónne otázky na ktoré jediná normálna odpoveď je "daj pokoj". a na fb si nikoho nepridávam skôr odstraňujem nepotrebných.
na pokec som nikdy nechodila, vzdy skor taketo komunitne stranky ma lakali, chodila som na jeden sukromny chat a to s kym som sa spoznala mi uplne zmenilo zivot, potom som objavila birdz a aj tu som spoznala par fajn ludi. na fb si random nikoho nepridavam
Nespoznávam nových ľudí, neviem prečo by moje fotky a statusy a neviem čo mal vidieť niekto cudzí, protiví sa mi to.
Raz som si pridala cudzieho človeka a aj to z neho vysvitlo, že je to totálne vymetená osoba, ktorú už nikdy nechcem ani náhodou stretnúť Takže asi tak
ja cudzím ľuďom nepíšem, ale ak oni napíšu mne tak nemám problém s nimi pokecať už som takto spoznala celkom fajn ľudí, hlavne na tom "podradnom" pokeci ale zvyčajne je to tak, že ak sme si sympatickí, tak sa stretneme keď sa ešte poriadne nepoznáme a ďalej sa kamarátstvo vyvíja v reálnej rovine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A na FB som si asi nikdy v živote nepridala niekoho len tak random
rypem do nich a sledujem ci sa urazia
spolocne rypeme do niekoho ineho
vtieram sa im tak jak n0win0u mne
btw spoznali sme sa pri sledovaní hokeja na nete ...
nepíšem ľuďom
Uprednostňujem vzťahy, v ktorých o sebe navzájom vieme, máme dva súkromné vtipy, príležitostne si niečo skomentujeme, pošleme si odveci link, stalkujeme si webky a absolútne neriešime, či sa konverzácia končí, či niekto ide spať alebo čo má ten druhý nové.
(A povedzte mi niekto, že pre vás som takým človekom, lebo pôjdem revať do vakúša asi )
tu si s neznámimi občas píšem
idem fajčiť radšej
Potom na FB som zvykol si pridavať dievčata "nahodne" a nasledne sa snažiť ich baliť Aj to už prešlo a teraz nepíšem na FB s nikým ani s kamarátmi ani s "kamarátmi" a ani sa už nezoznamujem vlastne už ani nechcem chodiť von chcem byť sám
nejako mi už ľudia nepíšu a ja moc ľudom tiež nepíšem len ked mám mega divnú dobrú náladu
Aj keď spoznať nových ľudí by nebolo od veci....
ale ked uz, stoja za to
btw myslel som si ze som dost uzavreta osoba ale po precitani si tu viacero prispevkov asi zmenim nazor
K téme. Neviem sa vyjadriť. Nemám problém písať s niekym cudzím. Samozrejme mu nezačnem vyklada´t o svojom súkromí, ale ak sú spoločné témy, záujmy, tak prečo si nepovymieňať nejaké skúsenosti, rady, tipy a triky ... Komunikovala som aj s cudzincami, s vidinou ako si pomeníme informácie o svete, o ľuďoch, o systémoch ... Jednoducho sa mi páči táto možnosť komunikácie. V poslednej dobe však tieto kontakty nevyhľadávam. Poznám pár ľudí cez net, udržiavam s nimi kontakt a radím ich do dvoch skupín "REÁLNI" a "NEREÁLNI" .. .a na tom sú založené aj naše vzťahy.
zopár ľudí z chatroulette som si popridávala, ale nepísali sme si potom už veľa.
na pokeci som sa kedysi zoznamovala, aj na rande som bola s jedným chlapcom, ale to netrvalo dlho a bolo to dávno.
taže jedine tu na birdzi tagovanie a komenty s pár ľuďmi, s ktorými sme sa nejaký čas registrovali prešli do dlhších konverzácií a tak. a páči sa mi to, lebo to tu nie je čisto prvoplánovo zoznamovacie a dá sa človeka najskôr dlhšie "z diaľky" pozorovať.
Raz som si pridala cudzieho človeka a aj to z neho vysvitlo, že je to totálne vymetená osoba, ktorú už nikdy nechcem ani náhodou stretnúť Takže asi tak