Nazdar..trochu som popila a kamarátovi (mam ho rada)som napisala, ze mi chyba a take opilecké somariny...a teraz sa vazne hanbím za seba, bojím sa otvoriť spravu..mam sa ospravedlniť alebo to ignorovať? A vobec, ako mam prestať rozmýšľať nad takým kktom?
Fuuu, nepríjemná situácia, ešte že ja nikomu nepíšem, keď pijem (dopadla by som ešte horšie)
Asi by som sa snažila to nejak uhrať do autu, povedala by som že som mala vypité a mala som depku/nostalgickú chvíľku/také dačo (naozaj by to bola pravda), takže som zveličovala a preháňala a netreba to brať vážne
Ahahahahaa ale no sak pozri sa na to tak, ze ako by si to brala, keby tebe dosli take drunk messages? Asi by si sa len zasmiala nad tym, ved kazdy normalny clovek sa nad tym len zasmeje
Celkovo nechápem prečo ho nazývaš kamarátom keď na konci píšeš, že je kokot. Od teraz nedávam čiarky už ma to sere.
Myslím žeby si mala preniesť zodpovednosť všade len nie na seba, že sem tam ti tak šiši, alebo že to pisal kamarátka, alebo že si si myslela že padá meteroit a zľakla si sa že ťa nikto nemá rad tak si napísala prvé písmeno v abecede a vyhodilo ti jeho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A celkovo je to trapas
Asi by som sa snažila to nejak uhrať do autu, povedala by som že som mala vypité a mala som depku/nostalgickú chvíľku/také dačo (naozaj by to bola pravda), takže som zveličovala a preháňala a netreba to brať vážne
šak ser na to, ja tiež píšem opité esemesky a všetci si už na ne zvykli.
Myslím žeby si mala preniesť zodpovednosť všade len nie na seba, že sem tam ti tak šiši, alebo že to pisal kamarátka, alebo že si si myslela že padá meteroit a zľakla si sa že ťa nikto nemá rad tak si napísala prvé písmeno v abecede a vyhodilo ti jeho..