Ahoj mám 13 a neviem či by mi v 13 spravili piercing pod dolnú peru na e-mail mi nikto neodpisuje... každý kto má v mojom veku neaké skúsenosti ozvite sa súrne ďakujem ak niečo koment resp. e-mail : peta-951@azet.sk díky
Síce nemám v rámci tvojho veku tento typ skúsenosti, ale piercing pod peru ti asi len tak niekto neurobí. Neviem prečo si to myslím. Ale tak budem sa opakovať: nemám s tým skúsenosti.
ja si pamätám že som si dávala pierc do jazyka keď som mala 14 a chceli aspoň telefonovať s mojou mamou a tak som zlanárila krsnú nech povie že je moja mama ale nakonec povedali aj bez telefonátu že dobre poď a mám ho tam dondes
@adsy Nehovoril by som to s tou ľútosťou keby som nebol u maminej kamarátky... Jej syn mal pod perou, išiel do roboty a tak trochu dosť im vadila dierka po tom piercingu... Ale našťastie ho zobrali do roboty.. Preto chcem ja do obočia
co riesis nech ti to urobi nejaky kamarat alebo znami alebo niekoho poznas kdo by to vedel..si pametam ze bratovy to robila kamaratka s horusou ihlou a sackom a nikdy nemal ziadny problem aj nausnice..
Ja som v 14tich bola s mamkou keď som si dávala prepichovať brucho, ona sa sama ponúkla že pôjde tak neviem či by to urobili aj bez rodiča. Ale spolužiačka v prváku potrebovala podpis od rodiča tak asi nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
.................
@2 to s tou 18tkou je dobra sprostost.
Ja len toľko k tým, ktorý tvrdia, že pod 15 ti to nespravia.
Ja viem. Myslela som na jej vek.
...
No jo. Budem sa presnejšie vyjadrovať.