My sme jazdili po dvoch a ta predomnou no ja smrt v ociach...skoro nas presiel kamion a do krizovatiek isla pomaly ze skoro vsade nas naburali a policajt jej pol hodinu hovoril co robila zle a dal jej vodicak a ja som spravil jednu chybu a povedal:akurat
je rozdiel chodiť pomaly, vystresovane a urobiť nejakú chybu proti predpisom hold smola, ona chybu nespravila, ty ano. pojdeš další krát a dáš si väčší pozor.
ved hovorim ze super jazdim len na malej ulicke tam bola dodavka a ledva som to presiel skoro som donej vpalil ale ja by som to spravil on mi ubrzdil ze koncim ze to by som nedal a ona aj zle volant drzala vbehla na cestu pod kamion a zacala cuvat
oni sami hovoria, ze zenam davaju skoro vzdy vodicaky a ze zeny uplne inak hodnotia (vsetci vieme ako).
odovodnuju to tym, ze chlap proste musi vediet dobre jazdit. osobne si myslim, ze by ziadna pri normalnom hodnoteni nespravila a zeny by to potom mohli brat tak, ze ich nenechali prejst len zato, ze su zeny.no a toho sa boja, preto to takto riesia no a od toho sa odvija aj to, ze zeny nevedia jazdit, pretoze na skuskach spravi milion chyb a mysli si, ze je to tak spravne, lebo ju nechlali prejst
ked som v aute ktore riadi otec,kazdu chvilu mam smrt v ociach,ten musi byt vzdy a vsade ten prvy,ostatni vodici nemaju sancu cudujem sa ze este ma auto vcelku
je to svinske...ale dufam,ze aj so mnou bude policajt tak sympatizovat.aj ked si myslim,ze jazdim celkom dobre...tak preco by mi ho nedal.ale zatial klop-klop-klop?...zatial mam len jazdy .neviete ako sa k babam spravaju v tt?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
u nás sú skúšky každé 2 týždne
odovodnuju to tym, ze chlap proste musi vediet dobre jazdit. osobne si myslim, ze by ziadna pri normalnom hodnoteni nespravila a zeny by to potom mohli brat tak, ze ich nenechali prejst len zato, ze su zeny.no a toho sa boja, preto to takto riesia no a od toho sa odvija aj to, ze zeny nevedia jazdit, pretoze na skuskach spravi milion chyb a mysli si, ze je to tak spravne, lebo ju nechlali prejst
ak mi toto spravia že za jednu prkotinu nespravím tak rozbijem auto asi :/
@19- tak k nemu by som do auta nesadla
@ja je to na hovno ja super soferujem a co z toho ked nemam vodicak