Ahojte. Potrebujem poradiť ohľadom správ na fb. Dá sa to nastaviť tak, aby mi ich tí, ktorí ma nemajú v priateloch nemohli posielať ? Už som to videla v niektorých profiloch, ale neviem to nájsť a nastaviť, ďakujem
už sa to tak celkom nedá. V bezpečnostných nastaveniach je jedna obdobná možnosť, že tá správa sa ti nezobrazí medzi správami ale ako "iné" (ak si necháš zobraziť všetky správy tak hore vľavo máš na výber "správy" a "iné" a vedľa toho počet neprečítaných), ale celkom zablokovať správy od cudzích ľudí sa an block nedá- len tak, že každého konkrétne zablokovať.
V kolonke Who can contact me? sa dá nastaviť "Strict filtering, ale pod tým je vysvetlivka : Mostly just friends- you can miss messages from other people you know. Čo v preklade znamená to, čo som napísala hore. Pár krát sa mi stalo, že som si v "other" messages našla správu od úplne cudzieho človeka a pritom mám nastavené "strict filtering"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
potreboval by som zmenit to cierne pozadie za tou fotkou na biele.. Da sa to?
V kolonke Who can contact me? sa dá nastaviť "Strict filtering, ale pod tým je vysvetlivka : Mostly just friends- you can miss messages from other people you know. Čo v preklade znamená to, čo som napísala hore. Pár krát sa mi stalo, že som si v "other" messages našla správu od úplne cudzieho človeka a pritom mám nastavené "strict filtering"