Snažím sa napísať sloh...Téma je Škola hrou...a nie škola hororov.........
Čo si myslíte o všeobecných situáciach na školách...o učiteloch (profesoroch)... o žiakoch (študentoch)
Hmm, ako naše školstvo v porovnaní s niektorými je na vcelku dobrej úrovni. Čo mi tam mierne vadí, je že učia starí profáci. Teda, nešlo ani tak o vek, len skôr o tie ich názory a spôsob učenia. Akože, stredoškolský profáci boli snáď najmodernejší zo všetkých učiteľov/profákov, ktorých osm doteraz mal. Učitelia na ZŠ sa držali kus starých učebných plánov, ako keby to bol písmo svaté (nie, nepomýlil som sa, to bolo naschval tak napísané ) . . . a profáci na VŠ (z tých starších) si žijú vo vlastnom svete, izolovaný od všetkého . . . potom to tm aj vyzerá . . .
Čo sa týka študákov . . . hmm, toto je mi ťažko, keďže mám stále pohľady od profesorov/učiteľov na správanie/ochotu/pracovitosť študentov . . .
keď som sa rozprával s mojimi bývalými učiteľmi na ZŠ, je to čím ďalej tým horšie . . . a to učia prvý stupeň . . . ako, z môjho pohľadu je to v prvom rade chyba rodičov . . . čo decko nevidí doma, to nebude robiť vonku a naopak . . . áno, aj moja generácia nebola dokonalá, ale sami učitelia mi hovoria, že sme boli anjeli proti tomuto . . .
no a keď som sa rozprával s mojimi bývalými profákmi na SŠ . . . no, radšej sa nevyjadrujem . . .
to zrušenie telesnych trestov ,škoda,Dalej primitivny sfajčeny strávičkovany študenti,retardovany rozmazleny základaci,lenivy "len akože profáci",s neznámimi pedofilnymi uchylkami,zvyčajne telocvikári. naše školstvo ma toho tolko fascinujuceho.Ale asi sa snažia.da sa to prezit nemame inu moznost
Nenávidím tieto dementné slohové témy, ku ktorým žiaden žiak nemá čo povedať bez toho, aby následne nedostal dvojku zo správania....
Mne slovenčinárka hovorí ,,Evy, keď nezvládaš tému, urobíš z toho satiru"
Asi by som niečo také napísala aj v tvojom prípade.Začni informáciou o J.A. Komenskom a vtipne prejdi k súčasnému stavu školstva (z pohľadu žiaka/študenta).Ukonč to ironickou rečníckou otázkou v štýle -Azda sa raz tej školy hrou dočkáme- a je po probléme
toto je do neakej sutaze ze? xD
som tuto temu videla na nastenke u nas vyvesenu xD
xixi no drzim prst xD
ale xixi xD ked chces hrat fair play xD
zapni bunky xD
@4 xixi pozvala by som ta na jednu ZŠ kde je moja mamka zastupkyna xD xixi tam ze zastarale metody ee xD ucitelsky zbor je aj relativne mlady xD a doknca vybavenie skoly ako takej je na zaujimavej urovni x)
hej tuto blbu temu mame aj my a prave to pisem strasne sa mi nece ... vraj to ma mat 5 000 znakov co je asi jeden a pol strany. moje slohy väcsinou vydu na stvrtstrany. aj teraz mam len stvrt strany a nevie co mam dalej pisat ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Možno ťa tam niečo inšpiruje...
Čo sa týka študákov . . . hmm, toto je mi ťažko, keďže mám stále pohľady od profesorov/učiteľov na správanie/ochotu/pracovitosť študentov . . .
keď som sa rozprával s mojimi bývalými učiteľmi na ZŠ, je to čím ďalej tým horšie . . . a to učia prvý stupeň . . . ako, z môjho pohľadu je to v prvom rade chyba rodičov . . . čo decko nevidí doma, to nebude robiť vonku a naopak . . . áno, aj moja generácia nebola dokonalá, ale sami učitelia mi hovoria, že sme boli anjeli proti tomuto . . .
no a keď som sa rozprával s mojimi bývalými profákmi na SŠ . . . no, radšej sa nevyjadrujem . . .
Asi by som niečo také napísala aj v tvojom prípade.Začni informáciou o J.A. Komenskom a vtipne prejdi k súčasnému stavu školstva (z pohľadu žiaka/študenta).Ukonč to ironickou rečníckou otázkou v štýle -Azda sa raz tej školy hrou dočkáme- a je po probléme
som tuto temu videla na nastenke u nas vyvesenu xD
xixi no drzim prst xD
ale xixi xD ked chces hrat fair play xD
zapni bunky xD
P.S....je to hrozná kravina:-!