neska som bol na nete a všetko by bolo v pohode keby ma nenapadlo stiahnuť pre mamu výber,šiel som na jednu dobre vyzerajúcu sajtu,a ked som to chcel poslať padol mi celý štart vo windowsu tak som musel reštartnúť comp,v domnienke že to nepôjde som to zač
sajta je stranka? no to vyzera na dobre vyzerajuci virus. bud spyware alebo adware to sposobilo no necel by som vsak si stiahni Spybot destory alebo ADaware pomoze alebo nemas NOD32???? A urcite ak je virus v PC ti nepomoze nic. lebo ten virus ako by osm povedal je ale ma uz sastupcu nikde ja neviem wo windows alebo v system32? neviem
Ak nemas nod odporucam "avast". Je zadarmo, staci za zaregistrovat a rok ho mas aj z aktualizaciami. Potom si ho mozes o rok legalne ho zas zaregistrovat a vsetko fici dalej. "Spybot search and destoy" tiez mozem jedine odporucit. Ja uz v poslednom case z virusmi ani nicim problem nemam lebo ficim uz rok na Linuxe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
nechapem