mama niektore spoluziacky take sproste ze az, stale mi zneprijemnuju zivot , myslia si ze su nieco extra, no v hlave nemaju nic, strapnuju ma stale, ako im to fakt dobre vratit aby mi uz dali pokoj, jak ich tak strapnit zeby sa v skole uz ani nechceli uk
Heh ako tak napriklad jej zober tazku vitiahni na chodbu a vilom jej zo tri zuby aspon pred 50 ludmi a kazdy ti uz da pokoj Alebo ser nane a pretrp to dako.
Ahoj, napísala si tvoj problém síce veľmi stroho, a preto nemôžeme vedieť, z akého dôvodu je medzi vami tento konflikt, prečo sa k tebe takto spolužiačky správajú.. Skús sa najskôr zamyslieť nad sebou, či nie je chyba v tebe a ak žiadnu nenájdeš, nesnaž sa im niečo vracať a "strapňovať" ich.. Skús sa s nimi porozprávať, v čom je problém, čo proti tebe majú.. Povedz im, že ti ich správanie prekáža a že by si rada zakopala vojnovú sekeru.. Konflikty treba riešiť racionálne, nie konfliktmi.
To asi v kazdej triede sa najde par takych. Poradila by som ti nevsimat si ich, ale nie vzdy to zaberie. Podla mna je najdolezitejsie nebyt sama, mat dalsie kamosky, ktore bude stat za tebou aby si nebola takym osamelym tercom.
nie vzdy pomoze nevsimat si ich...nekedy ich to ani vtedy neprestane bavit....a ak by si im to hcela vratit musela by si urobit neco velmi zle aby sa stiahli inak budete spolu "bojovat" stale....suhlasim s 9 mat kamosky co za tebou stoja...je to na tebe...drzim palce..
Ale nehvor ale hm no a co teraz? jeb na nich. hlupejsi ostava mudrejsi sutupi. su to deti. ak sa chces stale chvoat ako dieta tak ... nech sa paci ....
A preco su k tebe take? ...tak si ich nevsimaj a ser na nich... nemusis byt kamaratka so spoluziackami ...my mame v triede par hiphoperiek a tie su tiez take moc pohodove, az mi je z nich niekedy zle ....ale pretrpim, kedze sa s nimi da niekedy pokecat a mam tam ine kamosky
no mat v triede dobre kamosky, my sme v triede len 5 dievcat a 6 chlapcov no s nimi sa da normalne porozpravat ale nie vzdy potm zase zacnu dievcata pindat, mala som v triede dvovh fajn kamosov ale bohuzial odisli
Ak mas samonasieraci reflex, nechaj sa nasrat, aspon trosku, potom sa odrazu postav a povedz daco na obranu, a potom kazdej z nich jednu vlep, alebo aspon tej s ,,najvyssou" autoritou
myslia si ze su nieco viac??to riesim tak, ze sa spravam ako ony a ukazujem im, ze sa ich nebojim a nie cu o nic viac ani o nic menej ako ja, ze su presne take iste a ked rypu tak im to patricne vratim....ja sa nenecham urazat od nejakych pipiek, ktore su znudene svojim sprostyym zivotom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Budes urcite z nejakeho zakomplexovaneho vychodu ty sedlana... este raz nieco povies na bratislavu tak ti zmazem profil.