to oisseux: daj si pirulku, možno pomôže. LOL, že naši "skíni". Vidno, že si vypatlanec... Teraz poviem jednu múdru vetu, každý, kto si ju prečita mi dá za pravdu: Smrť fašizmu, ale nie fašistom,, smrť nacizmu, ale nie nacistom, smrť rasizmu, ale nie rasistom, pretože každý má právo na život a keby niet fašizmu,nacizmu,rasimu, tak niet ani propagandy.
Myslím, že by sa s tými tupcami malo ozaj čosi robiť - vykastrovať, alebo ich do klietky zavrieť, ako kedysi v Levoči do klietky hanby na stred mesta a každý čo by šiel okolo by si aspoň mohol na naho odpľuť...
Nie som extrémista, ale niekedy mám pocit, že by som anjradšej pozabíjal všetkých tých chujov nacistických.
P.S.: Skinhead nie je fašista! Aspoň ten pravý. Taký ako boli kedysi v Anglicku, veď skíni sa zrodili z Jamajskej kultúry, zo Ska... Nikdy neboli poznačený rasizmom, až keď sa odčlenila vetva poznačená fašizmom, zrazu ich všetci považujú za fašistov, pretože nie je vo výzore skoro žiaden rozdiel medzi fašistom a skinheadom. Teda je, ale pre laika nerozoznateľný...
nic v zlom ale uz je to trochu trapne s tymi nackami vsetko vzdy vkuse....preco nikoho neseru sfetovany hulici ktori vypalia varak pre zabavu alebo len tka doj.bu lebo je to pre nich sranda?a co cigani?pytaju od vas vkuse 20sk na jedlo pre deti a vzdy ich viditre len smradlavych neokupanych ako chlascu obcuravaju vsetko ,ako sa hrabu v kontajneroch?alebo to ze cigan znasilni 3zenske len tak zo srandy alebo len tak podreze krk mlademu dievcatku lebo mu nedalo peniaze?MNA NAPRIKLAD NASRALO TOTO A PRECO NIKTO NEHOVORI O TOM?A AK VAM NEVADI TOTO CO SPOMINAM TAK CO VAM VADIA NACKOVIA?toto uz fakt nema uroven
Mixelle a este jedna vec ze vykastrovat nak sa to nemnozi?co to je nejaky druh?alebo co?moze to byt aj tvoje dieta a moze to byt aj tvoj nastavajuci moze sanim stat tvoj brat ,,,,,a nieje to dane geneticky ako napr.modre oci alebo blond vlasy
Majkaee ako... Každý cigán na svete je alkoholik a nedá svojím deťom najesť? Poznám viacero takých ktorých by si od bielych nerozoznala.(iba podla lakoviek slight_smile: A zase bielych ktorý sú špinavý, zaostalý a pýtajú odo mna pre zmenu cigaretu namiesto 20 SK Povedala si: nie je to dané geneticky. Tak keď máš povedať kravinu radšej nehovor nič.
zamyslite sa kurva: treba si vsimnut ze aj v SR su mesta a v nich miesta kde je skutocne po picu degesov, hulicov a kadejakych picmanov ktori robia vsade bordel, teda nemam nic proti tomu ak niekto denne huli,pije,... ale len ak chodi do roboty, skoly. mali by ste byt vdacni ze aj takychto kokotov niekto umierni a nie jebat na to len preto ze ste sa zabudli zamysliet na pohlade z druhej strany. ja napr byvam odjakziva v Ke na sidlisku kde bol dakedy pomer degesov:bielych aj 3:2 a mozem vam zarucit ze to nie je sranda, keby tu neboli nackovia tak by si degesi dovolovali lupit aj priamo pred potravinami, tak ako kedysi, takto sa aspon niekoho boja, cize aj ked to nie ste ochotni pripustit, tak to ma aj svetle stranky, ktore dokonca casto aj prevazuju
Mno jo nackovia v Nitre su fakt kokotny. Nieco podobne sa vraj v peke stalo aj ked tam bol nedavno koncert kapely Zhoda Nahod (mozno hovorime o tom istom?). Prisli asi 30ti fasisti a ujebali vsetkych do radu. A este aj vyhadzovac si podal z jendym ruku a nechal to tak. kkt..
Oni su velki machri ked ich je 20 na jedneho, alebo na slabsich. Ale raz sa tam stalo ze dosli asi 20ti a chceli ujebat takych dvoch chalanov, no oni boli kick boxeristi a hadajte kto ujebal koho
majkae... ja si skor myslím že máš predsudky.. Ja bývam priamo v centre Banskej Bystrice a je tu presne toľko ožranov, sociek príživnikov a dementov bielej, ako čiernej farby... Tvoj názor, že každý cigán je taký ako si to napísala by sa dal totiž pokojne označiť za rasismuz a tým pádom ma teda neprekvapuje že brániš náckov... Možno sa ti tento moj názor zdá extrémny ale takto to začína a o 2 roky budeš reneska
luboso zhodou okolnosti sa mi to stalo teray v piatok, teda niekolko dni pred tzm ako som to sem napisal, policia sa to boji riesit(aj ja by som sa bal, a to onisa este musia starat o rodinu atd) plus minus, bolo to asi15 metrov od hliadkz mestskzch v meste, ledva som sa odtial dostal a nadalej som nazor nezmenil
Btw sekol som sa nebola to Zhoda nahod, ale spominane Fialky..
Ikonka: no vies co mohol vyhadzovac? Ved by dostal na picu aj on. Takto bol rad ze je rad..
Ale nastastie tam chodia fasisti robit bordel len ked je koncert menej znamych kapiel, inokedy je plna Peka a dostali by tak na picu od ostatnych jak nikdy..
Mixelle ja chapem co chces povedat.ale je rosku mensi rozdiel medzi skinom a nacionalistom.ja som za to ze slovensko je vynimocna krajina s vynimocnymi ludmi! ale pozri sa co vidis teraz tu?bola si nikedy v BS?videla si ako je vsetko schatrane?-mne je to luto! a proste ako tu neveim kto povedal keby neboli takyto nacionalisti alebo nieco mozno by to uz vsetko davno padlo!a mimochodom skini nie su len fasisti ze hail hitler!
a neviem kto mi odporucil kult hakoveho kriza boze moj clovece po 1:ja nie som fasista neuznavam hitlera a ani ziadne sracky okolo toho ja som SLOVAK a som na to hrda
po 2:kukni si povod rezisera ktory to natacal...mozno prides na to preco je to tak zvelicene a vsetko sa konci happy endom
Tommyhot nebolo to tento piatok o bol ale minulý čiže možno je to to isté a že vraj volaký chalan ostal v kóme čo ho tak ujeblali..ale šak tí policajti..akože vyhadzujú skejtakov od divadla a pritom tam nic nerobia a na nackow pohodaaa..ale šak akože niektorí sú vážni degeši.Šak akože najvačší nácek NR Bojler či jak sa volá ten kkt tka on ujebe kto sa mu nezdá...šak výmet..ale akože Nitriansky náckovia wedia dve veci-20ujebávať jedného a potom kričať na futbale ,a rozbíjať autobusy iným...
Mischulqa: mno jo z fasistami sa nist nerobi a preto si tak dovoluju. Skoda len ze ked je kktko sam a ide okolo neho tlupa punkerov, tak si to obchadza dobre ze ne cez polku nitry. Vtedy uz husty nie je.
A najlepsie, kamos (neoparok ) isiel s frajerkou po pesej a zastavili ho 5ti fasisti, ze preco je punker a ci nechce dostat na picu. A on sa ich pyta ze vy preco ste fasisti. A oni trapkovia ani nevedeli preco, tak sa otocili a so sklopenymi usami odisli
Nechce sa mi to citovat vsetko, tak spravim z toho mix (snad prehladny). Takze za prve aj men lezu na nervy cigani, co posielaju deti zobrat, ked ich poslete dpc tak sa tam naseru 20 s pohladom zabijeme ta. Alebo ked dostanu nove byty a za mesiac ich zdemoluju tak ,ze su neobyvatelne, niekoho ujebu lebo chceli jeho mobil atd Nie vsetci, ale je ich dost takych.
Nacionalizmus ak to berieme ako patriotizmus je velmi fajn a malo by ho mat viac ludi.
A tieto neustale hadky ako sa kto bije a boji, to uz je fakt trapne. Napr ked bol pred polroko ci kedy ten pochod v nitre, som pocul x punkerov ako sa zastrajali ako ich vsetkych ujebu a blablabla. Vysledok? Ziadny punker naokoli radsej ani nebol (som "stretol" ten pochod na pesej) a v noci iba nejaky blavaci ujebali punkerov (podrobnosti fakt neviem).
Btw toto by uz malo it do temy rasizmus (kde je to aj tak uz 100krat povedane)
Vadia vam neonacisti,ale punkerov,co otvorene opovrhujum systemom a pod. nie. Propaguju anarchizmus,chaos a bezvladie. to je v pohode.ale niekto chce poriadok,slusny,cisty stat bez prizivnikov co ho oslabuju a to je hned zle. sa cudujete,ze sa stale len mlatia.ale to je jedina ucinna zbran.Plagatikmi a pochodmi ako trapna AFA by nedokazali nic. Si uvedomte,ze oni nikoho nemlatia bezdovodne.Porovnajte si punkera a nacistu. z koho ide vacsi strach? zo zhuleneho spinaveho punkera,co je cely dotrhany s tym cirom,alebo neonazi, cisty,ide rovno,lebo nieje naliaty ako delo (jasne skinheads ako celok sa niekedy neudrzi,ale to je zakorenena laska k pivu a alkoholu,no uvedomely NS sa to snazia konrolovat) s jasnym cielom...Proste je to nefer. Zastavate sa zlych ludi. Nehovorim,ze punk alebo punkeri su vsetci anarchysticke spiny co podporuju komunizmus.No u vacsiny presa len niekde uvidime to velke A v kruzku.
Slama ti si strasne vedla... punkeri su anarchisticke spiny co podporuju komunizmus? To co si vypotila? Komunizmus nema absolutne nic spolocne s anarchiou.... Anarchia je bezvladie, komunizmus je utopia, kde su si vsetci rovni. Za druhe ci uz nazi alebo afa, aj taj je to odpad. A nazi biju kohokolvek, pretoze sa najskor ozeru a potom im je jedno a mlatia kazdeho, kto im vadi. Keby aspon sa drzali tej svojej posranej ideologia, ok (nie ze by ich to potom obhajovalo), ale oni ani len nemaju sajn, za co "bojuju" (vacsinou).
Takze podciarknute a zhrnute. Napracvo su ozrati debili, ktori ani nevedia za co bojuju a nalavo su sfetovani kkti, co sa tvaria ako svati. Vyjebat ich z tejto republiky s dalsimi extremistami a bude pokoj.
PS: to acab fakt uzasne hrdinstvo... Nieco sa stane a uz potrebujete ich pomoc, alebo ked vas zoberu, tak su z vas barankovia.
Neviem,ja som bola v tom,ze oni su za zrusenie tych spol. vrstiev vseko vsetkych a pod...Nepovedala som,ze sa neopijaju.Jasne ze hej,ale co poznam,su proti bezcielnemu ozieraniu.
A k tomu Acabu. no neviem,ich pomoc??? to si uz videl aby nejaky naonazi volal policajtov?ja teda nie.Lebo presne viem,co by nasledovalo.ziadna pomoc by neprisla...
Slama: tak to mas dost skreslenu predstavu. Nackovia su na 90% vymleti kktkovia, ktori nemaju ani sajn o tom. Ako cest vynimkam, co som stretol v meste, co vedeli, co vyznavaju. (nie ze by som s nimi sympatizoval, ale aspon vedeli vo co "go").
A ano mam overene, ze chodia aj na PZ, ked su potrebuju...
Fakt?? sice,jeden moj znamy je policajt,ale o ostatnych neviem,zeby sa niekedy na policajtov otacali.Mozno to boli jedny z nich.clovek nikdy nevie...a to cislo by som zmensila.no musim priznat,ze je vela "nackov" co naozaj nevedia o co kraca,je to smutne,ze su aj taky.No tych moc nepocitam a neoznacujem ze su to neonacisti.to je proste len skupina mladeznikov co momentalne chcu byt nacistami.po par mesiacoch ich to prejde a budu zas nieco ine.
No znami policajt a podla teba bastard? (vzhladom na ten obrazok...) No je ich dost takych, aspon co ja viem, i ked nesledujem a je mi to fuk, pokial mi daju pokoj.
jednoznacne su nackovia minimalne trocha chytnuty,. Tvaria sa ze su "vojaci" a ze bojuju a .... jak male deti.. keby aspon nebyli hocikoho kto pride pod ruku..keby byli len smradlavych degesov.. (nie tych normalnych) tak to by som chapal... bitkou by ich mozno naucili zit normalne..ale takto robia len bordel a nikto tomu poriadne nerozumie oni uz vobec nie. Im sa paci ze sa ich kazdy boji... Este sa mi nepaci ze ked sa biju tak sa biju jak cigani ze idu 20ti na 3 - 4 chlapcekov..
jasne a na diskach je to ako?aj tu v PD skupina 20 ludi je vonku posle jedneho krpca co ma vyprovokovat bitku,zavola ludi ktory sa mu nepacia nech idu von a tam je mela
Presne tak vyvraždime všetkých náckov vlastencov patriotov udelme všetkym preplneným vezniciam rómami hromadnú amnestiu zaserme si Slovensko rómami maďarmi alkoholickými punkermi a inými sockami a potom si začnime hovoriť Slováci. len tak ďalej
Toso666 pekne povedané musím len súhlasiť. Som zvedavý, čo by hovorili potom. Stačí sa pozrieť, ako to vyzerá na miestach, kde niesme tak rozšírený.
Tam čo niekto povedal? že ideme len v presile? Prosím ťa, nehovor,akoby AFA v presile nikdy nechodila že? Sám som pár krát zažil, že som šiel sám a vidím 7-8 Afakov ako si priateľsky pukali hánkami. čiže nieje o čom,netvárte sa ako svätúšikovia. čo mňa ale pobaví, že keď idem sám a oproti ide sám aj on, poväčšinou sklopí očičká a prejde okolo a až potom 5-6 krokov odomňa,ako hrdina, zanadáva a odpluje si. To sa už otáčam...
Tam hore bolo k ACAB spomínané niečo. Policajti sú kurvy. Všetci. Nástroj vlády na útlak a obmedzovanie.Keď majú nepomôžu.Chyby jak malé decko, preto chodia dvaja. Bastardi jedny,si myslia,že su krali. Mimochodom, toho chalana poznám. Je to skvelý človek,jeden z nás,akých je fakt málo. Pre jeho obhajobu, že bol Acab musím povedať,že od zboru nedávno odišiel.
Antifa vie robiť len 3 veci 1. mať veľké slová 2.sviniť múry či už sprejovaním afa zóne / trapkovia / alebo nálepkami / jak dzeci male / ktoré treba na náklady daňových poplatníkov čistiť 3. utiecť z boja - STATOČNÁ ANTIFA ZNOVA UTEKÁAA NECH ŽIJE ANTIFÁAA TA SLÁVNA ANTIFA NAŠI HRDINOVIA ZASVINME SI SLOVENSKO ŠPINOU A NEGRAMI ÁAAAAVE ANTIFA STE FAKT SUPER /TRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁPKOVIÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ /
Je to niečo podobné ako keby som napísal, že všetci demokrati sú sprostí, pretože sa na mňa minule škaredo pozreli. Hej, Bojlera poznám a ten už tuším nieje nácek.
Čo sa týka náckov, vyrastal som s nimi a poznám ich kopec - do pohody ľudia a super kamoši, ktorí dokážu pomôcť v núdzi (česť výnimkám). Poznám aj kopec anarchistov (antifašistov) a môžem verejne povedať, že je to iba banda hajzlov a nevychovaných puberťákov a takmer každý z nich droguje a to nehovorím o tom, čo robia v meste, keď sa opijú (to sú opití stále). Domnievať sa, že aj medzi nimi sa nájdu vzdelaní ľudia je taký istý nezmysel, ako vták bez krídiel. Ja nehodnotím ľudí podľa toho, čo počujem ale podľa toho, ako ich poznám.
Pozerám, že táto téma je plná anarchistickej spodiny a preto končím túto diskusiu. Mám to ľudovo povedané na háku, čo si takých frackovia myslia.
@toso666 sitnxan akože o čom ?po prvé nikto tu také niečo nenavrhuje a zaserme si slovensko a ty si čo vlastník tohto štátu ?.. toto nie je patriotizmus..
@panzerfaust ja poznám aj aj a je mi zle z tých aj tých.. a tiež otázka na teba si vlastníkom tohto štátu že čo bude s nami, keď tu bude viacej cigáňov ???
Je to smutné všeobecne, že niekto sa dokáže uchýliť k násiliu, či už je to jedna strana alebo druhá strana naozaj netuším načo to je dobré... A patriotizmus postavený na "odstránení" tých,ktorí nie sú s nami nie je patriotizmus. Patriotizmus alebo vlastenectvo je láska a oddanosť vlasti, hrdosť na jej minulosť a prítomnosť, úsilie chrániť záujmy vlasti. Róm, ktorý je občanom tejto republiky je rovnaký vlastenec ako vy a má práva a povinnosti, ktoré z takejto príslušnosti vyplývajú.
suryailikeu si totálne vedľa skús si do bytu nasťahovať negra a potom maj reči. úsilie chrániť záujmi vlasti a tie su aké ? Šíriť židovskú propagandu a rasovom multikulturializme ?
@toso666 Patriotizmus alebo vlastenectvo je láska a oddanosť vlasti, hrdosť na jej minulosť a prítomnosť, úsilie chrániť záujmy vlasti. - toto je definícia patriotizmu
ty ho máš nasťahovaného v byte, keď o tom hovoríš ?
@80 súhlasím áno je to definícia vlasti nechápem ćo si tým chcel povedať .Vieš ja som hrdý na našu minulosť no chcem byť hrdý aj na našu budúcnosť. Nie nemám ho nasťahovaného v byte ale bývam páru metrov od nich a vidím každodenný bordel čo robia. A prečo by termín daňoví poplatníci nemal existovať zapni si správy spomenú to tam aspoň stokrát.
Boha dvojročná téma...fakt som sa super pobavil na blbosti niektorych názorov hlavne na tvojích @tommyhot keď ti nackovia v tvojom meste tak vadia a vkuse na nich na birdze nadávaš tak choď do ulíc a postav sa im až keď dokážeš toto tak budeš mať z mojej strany rešpekt ďalšia vec vraj utočia 20-ti na jedneho...ako je zname tak antifa útočí útekom čiže než sa strhne bitka tak je 9 z 10-tich antifákov dávno doma...neraz sa mi stalo že keď sme za nejakými utekali(a neboli sme v presile) tak sa 161 hrdinovia navzájom strkali a potkýnali...aby nedostal cez hubu jeden tak bol ochotný obetovať kamoša takto sa asi prejavuje antifa súdržnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Nebyť fašistom, už nestačí...
Myslím, že by sa s tými tupcami malo ozaj čosi robiť - vykastrovať, alebo ich do klietky zavrieť, ako kedysi v Levoči do klietky hanby na stred mesta a každý čo by šiel okolo by si aspoň mohol na naho odpľuť...
Nie som extrémista, ale niekedy mám pocit, že by som anjradšej pozabíjal všetkých tých chujov nacistických.
P.S.: Skinhead nie je fašista! Aspoň ten pravý. Taký ako boli kedysi v Anglicku, veď skíni sa zrodili z Jamajskej kultúry, zo Ska... Nikdy neboli poznačený rasizmom, až keď sa odčlenila vetva poznačená fašizmom, zrazu ich všetci považujú za fašistov, pretože nie je vo výzore skoro žiaden rozdiel medzi fašistom a skinheadom. Teda je, ale pre laika nerozoznateľný...
ja som normalne umrel z tvojich nazorov
tak strašne sa snažíš podať obhajobu neobhajitelného že je to fakt smiešne..
normalne by som tipoval že si rodina s Branom Mojsejom
Neuraz sa ale tvoje nazory su velmi ovplyvnené zatmením tvojej mysle..
ak chceš možem ti to podrobne vysvetlit ale nemyslím že budeš chciet..
Pozri si prosim ta film kult hakoveho kriza a mozno aspon trosku pochopis..
vlatne oni su takí bojovníci svetla..nie? D
Oni su velki machri ked ich je 20 na jedneho, alebo na slabsich. Ale raz sa tam stalo ze dosli asi 20ti a chceli ujebat takych dvoch chalanov, no oni boli kick boxeristi a hadajte kto ujebal koho
Ikonka: no vies co mohol vyhadzovac? Ved by dostal na picu aj on. Takto bol rad ze je rad..
Ale nastastie tam chodia fasisti robit bordel len ked je koncert menej znamych kapiel, inokedy je plna Peka a dostali by tak na picu od ostatnych jak nikdy..
a neviem kto mi odporucil kult hakoveho kriza boze moj clovece po 1:ja nie som fasista neuznavam hitlera a ani ziadne sracky okolo toho ja som SLOVAK a som na to hrda
po 2:kukni si povod rezisera ktory to natacal...mozno prides na to preco je to tak zvelicene a vsetko sa konci happy endom
A najlepsie, kamos (neoparok ) isiel s frajerkou po pesej a zastavili ho 5ti fasisti, ze preco je punker a ci nechce dostat na picu. A on sa ich pyta ze vy preco ste fasisti. A oni trapkovia ani nevedeli preco, tak sa otocili a so sklopenymi usami odisli
Nacionalizmus ak to berieme ako patriotizmus je velmi fajn a malo by ho mat viac ludi.
A tieto neustale hadky ako sa kto bije a boji, to uz je fakt trapne. Napr ked bol pred polroko ci kedy ten pochod v nitre, som pocul x punkerov ako sa zastrajali ako ich vsetkych ujebu a blablabla. Vysledok? Ziadny punker naokoli radsej ani nebol (som "stretol" ten pochod na pesej) a v noci iba nejaky blavaci ujebali punkerov (podrobnosti fakt neviem).
Btw toto by uz malo it do temy rasizmus (kde je to aj tak uz 100krat povedane)
Takze podciarknute a zhrnute. Napracvo su ozrati debili, ktori ani nevedia za co bojuju a nalavo su sfetovani kkti, co sa tvaria ako svati. Vyjebat ich z tejto republiky s dalsimi extremistami a bude pokoj.
PS: to acab fakt uzasne hrdinstvo... Nieco sa stane a uz potrebujete ich pomoc, alebo ked vas zoberu, tak su z vas barankovia.
A k tomu Acabu. no neviem,ich pomoc??? to si uz videl aby nejaky naonazi volal policajtov?ja teda nie.Lebo presne viem,co by nasledovalo.ziadna pomoc by neprisla...
A ano mam overene, ze chodia aj na PZ, ked su potrebuju...
Hajo2 ma v niecom pravdu..
Ale najviac sa my rata nazor aj tak CHaveza.
that's all.
dojebte ma pod čiernu zem za moju lásku k vlasti, vy sfetované ogrgeľské mozgy vyschnuté sťaby chracheľ na "ceste" pri luniku IX
Tam čo niekto povedal? že ideme len v presile? Prosím ťa, nehovor,akoby AFA v presile nikdy nechodila že? Sám som pár krát zažil, že som šiel sám a vidím 7-8 Afakov ako si priateľsky pukali hánkami. čiže nieje o čom,netvárte sa ako svätúšikovia. čo mňa ale pobaví, že keď idem sám a oproti ide sám aj on, poväčšinou sklopí očičká a prejde okolo a až potom 5-6 krokov odomňa,ako hrdina, zanadáva a odpluje si. To sa už otáčam...
Tam hore bolo k ACAB spomínané niečo. Policajti sú kurvy. Všetci. Nástroj vlády na útlak a obmedzovanie.Keď majú nepomôžu.Chyby jak malé decko, preto chodia dvaja. Bastardi jedny,si myslia,že su krali. Mimochodom, toho chalana poznám. Je to skvelý človek,jeden z nás,akých je fakt málo. Pre jeho obhajobu, že bol Acab musím povedať,že od zboru nedávno odišiel.
P.S. ANTIFÁK = RÓM
Čo sa týka náckov, vyrastal som s nimi a poznám ich kopec - do pohody ľudia a super kamoši, ktorí dokážu pomôcť v núdzi (česť výnimkám). Poznám aj kopec anarchistov (antifašistov) a môžem verejne povedať, že je to iba banda hajzlov a nevychovaných puberťákov a takmer každý z nich droguje a to nehovorím o tom, čo robia v meste, keď sa opijú (to sú opití stále). Domnievať sa, že aj medzi nimi sa nájdu vzdelaní ľudia je taký istý nezmysel, ako vták bez krídiel. Ja nehodnotím ľudí podľa toho, čo počujem ale podľa toho, ako ich poznám.
Pozerám, že táto téma je plná anarchistickej spodiny a preto končím túto diskusiu. Mám to ľudovo povedané na háku, čo si takých frackovia myslia.
@jany svetlé stránky ? ... toje hádam vtip..
@slama14 uvedomely NS ??? ach boshe ...
@toso666 sitnxan akože o čom ?po prvé nikto tu také niečo nenavrhuje a zaserme si slovensko a ty si čo vlastník tohto štátu ?.. toto nie je patriotizmus..
@cinky ???
@tosso @73 termín daňoví poplatníci neexistuje...
@panzerfaust ja poznám aj aj a je mi zle z tých aj tých.. a tiež otázka na teba si vlastníkom tohto štátu že čo bude s nami, keď tu bude viacej cigáňov ???
Je to smutné všeobecne, že niekto sa dokáže uchýliť k násiliu, či už je to jedna strana alebo druhá strana naozaj netuším načo to je dobré... A patriotizmus postavený na "odstránení" tých,ktorí nie sú s nami nie je patriotizmus. Patriotizmus alebo vlastenectvo je láska a oddanosť vlasti, hrdosť na jej minulosť a prítomnosť, úsilie chrániť záujmy vlasti. Róm, ktorý je občanom tejto republiky je rovnaký vlastenec ako vy a má práva a povinnosti, ktoré z takejto príslušnosti vyplývajú.
ty ho máš nasťahovaného v byte, keď o tom hovoríš ?
fakt neviem kto z nás je vedľa...
@johnny1488
Daj pozor aby Ťa ktosi neudal k miestnym patriotom za Tvoju najobľúbenejšiu rastlinu ; )
Však oni budú vedieť, prečo Ti spravia to, čo Ti spravia...