už vyše roka nosím strojček na zuby a stále štrajkuje
pred chvilou som zistila že jeden ten strojček sa mi odlepil a začal sa mi hýbať po zube. neviete čo s tým spraviť? zúbarka vždy chytí nožničky a vytiahne to ale ja neviem čo s tým. a moja zubá
ked sa ti odlepila jedna ta doštička tak to by malo byť prichytené o ten drotik takou gumičkou skus si to dať dole čelustna ti to tam da potom späť aj ked neviem či ten istý ale nič viac s tým neurobiš
zlatko mne sa raz odrthli vsetky gumicky naraz a vypadol mi drotik...a s takymi zelezami ostrymi som musela chodit tri dni tak co sa stazujes...nic ti nepomoze a sekundovym si znicis zuby tak nefnukaj a drz...
choď na pohotovosť, tam ti to opravia. A po novom roku zmeň ortodontičku, lebo tá tvoja je asi neschopná, keď máš toľko problémov. Mne sa zámok v živote neodlepil.
no tak ...haluz ja som ties mala kolajnice ale nic sa mi neodlepovalo.. no ale tak mozno jes take veci ako by si nemal alebo potom uz newem.. sice aj som jedla vsetko od zuvaciek op kukuricu... tak a nic sa netrhalo a tak kvalita zubara je priamo umerna cene
@12 ten vosk nebol na prilepenie, ale na to, ked ti odstava drotik, aby si si na neho dal ten vosk, aby ta to nepichalo:/
neviem, zamok sa mi ani raz pocas roka neodlepil, nemusi byt chyba len na strane ortodenticky, ale aj na tvojej - nevhodnou starostlivostou, jedla si nieco tvrde - jablko, suchare, tvrde vianocne perniky , whatever. Zubarska pohotovost bola asi najracionalnejsi napad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
neviem, zamok sa mi ani raz pocas roka neodlepil, nemusi byt chyba len na strane ortodenticky, ale aj na tvojej - nevhodnou starostlivostou, jedla si nieco tvrde - jablko, suchare, tvrde vianocne perniky , whatever. Zubarska pohotovost bola asi najracionalnejsi napad.