Tak, ako iste viete, z času na čas urobím s niekým tu na birdzi nejaký "mini" rozhovor... viem, že to nie trochu čudne, ale chcela by som spraviť rozhovor sama so sebou... ako by sa to dalo?
aha, a ešte by ma zaujímalo, prečo sa s rainbowwarriorom do seba šialene nezaľúbite a neodídete spolu žiť do Toga, kde by ste si založili malú fake farmu na úpätí nejakej hory.
Táto téma akoby kričala "Lucka je celebrita", akoby všetkých zaujímalo akým spôsobom a z ktorej strany si utieraš riť a podobné zaujímavosti a pikošky...
si naozaj to, co na Birdzi predstavujes aj v realnom zivote? Alebo si nejaka normalna baba, ktora si vyvtorila fake nick a skusa na Birdzi svoju psychologicku studiu?
@hnisavica to som ti mozno uz aj vravel, ale stale rad spominam na Hobbita, v jednom preklade, co som cital (v jedinom preklade, co som cital ) ked ich skriatkovia chytili (akoze trpaslikov a bilba) tak ich predviedli k takemu hlavnemu skriatkovi a ten ich vypocuval a ktosi z nasich hrdinov cosi povedal, naco ti ostatni skrati, ktori ich priviedli zvolali (alebo jeden z nich, to je jedno): "Klame, ó veľký!" "veľký" bolo ako oslovenie toho hlavneho skrata, ale to "ó" tam, to ma fascinovalo a fascinuje do dnes
"Klame, ó, Veľký!" ozval sa jeden z drábov. "Niekoľkých našich skosil v jaskyni blesk, keď sme tu týchto pozývali dolu, a na mieste ich zabil. A nevysvetlil ani toto!" Ukázal meč, ktorý... (c)
@45 kokos pecka a som spokojny, ze som si to doslovne zapamatal ale fakt u mna vsetky vsunute povzdychy pramenia...no, nechcem povedat, ze pramenia odtialto, to neviem, ale casto si na to spominam, ked to niekde strkam. hoci recently sa to stalo uz beznou vecou, tak cim dalej tym menej sa to spaja s hobbitom a viac sa to stava mojou zvyklostou
@47 zase nechcem prilis machrovat, posobit ako daky truly tremendous one mozno ze som to nepouzival neustale odkedy som sa s tym stretol - to je pravdepodobne, len zrejme ked som po case to prvykrat dakde pouzil, tak som si spomenul, ze aj v hobbitovi to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
...a odpovedám na všetky otázky je nebezpecna veta
mas chlpy pod pupkom?
chovas domace zviera? ake?
byvas v dome alebo v bytovke?
robila si uz volske oka v mikrovlnke?
A koľko je hodín ?
máš nejakú úchyľku?
čoho sa bojíš?
čo by si chcela na vianoce?
tancovala by si niekedy bez poprsenky pre kamaratkou?
mas radsej striebro alebo zlato?
oholila by si si hlavu keby Ti mali dať za to milion (v sk )?
mas o sebe nejaku intimnu fotku?
Tvoja oblubena burina.
Ako sa volas celym menom?
Radšej hrebeň alebo kefu na vlasy?
Co si mala najradsej na prvovke?
ptm mi napíš poštu keď bude článok hotový
Táto téma akoby kričala "Lucka je celebrita", akoby všetkých zaujímalo akým spôsobom a z ktorej strany si utieraš riť a podobné zaujímavosti a pikošky...
akej farby mas vlasy a oci ?
kolko maju tvoji fotrovci rokov ?
mas brata, alebo sestru ? /ak ano, povec im, ze im odkazujem, ze je pekne, ze sa staraju o retardovanych /
Prečo máš taký mnohočíselný nick ?
(necakam, ze odpovies pravdivo)
spravíš niekedy videoblog?
za čo sa vo svojom živote najviac hanbíš?
máš rada fialové žirafy?
"Klame, ó, Veľký!" ozval sa jeden z drábov. "Niekoľkých našich skosil v jaskyni blesk, keď sme tu týchto pozývali dolu, a na mieste ich zabil. A nevysvetlil ani toto!" Ukázal meč, ktorý... (c)
ujo @vismaior ti bude do smrti (toho chrusta, co ide prave zabit) vdacny..
((keďže ním si...)
Zaujima ma totiz, ci mas chlpy pod pupkom