Ahojte, neviem, či sa vám to už niekedy stalo, že vám zazvonil mobil s neznámym číslom, vy zdvihnete a človek na druhej strane vám začne hovoriť nejaké somariny (napr., že vám doniesli pizzu, hoci ste si ju neobjednávali) a potom povie, že to bola len sra
Kedze ja musim dvihat vsetky cisla co mi volaju kedze ide zvycajne o skolu alebo biznis tak ano, bol som obetou jedneho idiota ktory mi oznamil ze ma pre mna zasielku za 2 litre...tak som sa ponahlal domov a nic...to bolo zhruba v obdobi ked som nejaku zasielku ocakaval tak preto...
raz som nasiel v skole cislo dievcata, ktore sa hlasilo do nejakej modelingovej agentury na ich prospekte, tak som jej s kamaratmi zavolal a zacal sa jej pytat cesky nekake veci, ze nam tu chyba vaha, miery a nejake blbosti. sranda, ze mi uverila aj ked som sa predstavil ako jiří vopíchal.
Tak takéto hej, na tom by som sa smiala aj ja. Ale keď ti zavolá neznámy chalan, ktorý ti povie: Tvoja sestra chce ísť je**ť, že jej mám ísť vyzdvihnúť kondómy s jahodovou príchuťou, čo si objednala, tak ma naštvalo...
Nikdy som to nerobila a ani sa mi to nestalo
Ak by som prišla na to, že si zo mňa robia srandu, tak by som si robila srandu aj ja z nich ale ak by mi opakovane volali, tak by ma to asi naštvalo..
Záleží to aj od nálady akú by som vtedy mala
Este davno sme s kamoskami robili take hovadiny...napr. kamoska zavolala z mojho mobilu jednemu mojmu kamosovi, ze nasla telefon a chce vediet, komu patri, nech jej povie meno a tak... teraz mi to pride straaasne trapne...nechapem, preco sme to robili a aky to malo vyznam
len nechcem vediet, co si ten kamos pomyslel...och...
prezvanali mi akurat brigadnicky (predpokladam), ktore to povazovali za super zartik, az kym som ich nesprdol a teraz sa mi asi 2x stalo, ale mam cislo v nejakych inzeratoch, to preto.
My sme na strednej spravili takú srandu spolužiačke Len keď sa spätne pozrem bolo to kruté ... Len sme sa predstavili ako Funrádio a súťaž, že je jej čislo vylosované a vyhráva peniaze a neviem koľko či vydrží, źe pôjde do Live vysielania... Potom kamarát pustil Banášovú či koho zvučku a že ide naźivo a pýtali sme sa jej nezmysli a čo urobí s peniazmi... Len zlè bolo že jej nepovedali ze je to sranda a dalsi den v skole hovorila spoluziacke ze vyhrala chuuda :/
ako tak citam niektori z vas boli riadne sproste deti zrele na facku
mne osobne sa to nestalo, nedviham nezname cisla. ale keby sa mi to niekedy stalo, tak ci sa nastvem asi zavisi od nalady aku momentalne budem mat a od toho, ci volajuceho poznam alebo je to niekto uplne cudzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja tiež takéto veci nerobím, iba som raz volal frezovi
Ak by som prišla na to, že si zo mňa robia srandu, tak by som si robila srandu aj ja z nich ale ak by mi opakovane volali, tak by ma to asi naštvalo..
Záleží to aj od nálady akú by som vtedy mala
bol som to ale zly zly clovek
len nechcem vediet, co si ten kamos pomyslel...och...
mne osobne sa to nestalo, nedviham nezname cisla. ale keby sa mi to niekedy stalo, tak ci sa nastvem asi zavisi od nalady aku momentalne budem mat a od toho, ci volajuceho poznam alebo je to niekto uplne cudzi