Zacnem asi tak...pred niakym rokom a pol som spoznala chalana ,do ktoreho som sa zamilovala az po usi,ale on ma tahal cely cas za nos ...neskor som si to uwedomila a skusala som na neho zabudnut ale neslo to...proste som sa zamilovala...trwa to uz rok a
osieraš mu hlavu dievča!skus si strčiť hlavu do Severneho ľadoveho oceanu a prebrať sa lebo sa musiš konečne zobudiť!sprav to čo je podľa teba najlepším riešením.
1.nikdy nechod s niekym koho nemas rada lebo mozes koli tomu ublizit a dost(co je tvoj pripad)ked sa zobudis a zaroven mozes prist o ine sance naozaj sa zamilovat
2.lámať si v 15tich rokoch hlavu nad nejakym idiotom?prosim to ne!nepremrhavaj si zivot dievca!
je prawda ze mala by som sa vysrat na toho prweho lebo to je bezpredmetne ale skuste to niekto...a tento druhy je na mna naviazany -on by to neprezil...
a preco si sa s nim dala dokopy ked ho nelubis? nechapem... Sama si si navine, ze to zaslo tak daleko, ze sa na teba naviazal...
Toto prveho by som uz neriesil, lebo uz to nema sancu, a s tym druhym, no neviem... bud sa ti na nom nieco zapaci a sa do neho zalubis, alebo to tiez nema zmysel...
Neviem preco v 15 riesite taketo veci... ja som mal prvy vztah az v 17, a doteraz zle znasam rozchod...
Hmm...takže najlepšie bude ak sa vykašleš na oboch,pretože ten prvy si ta nezasluži a toho druheho si nezaslužiš ty.. teda,tak nejak,sama teraz skoro robíš to čo tebe spravil ten prvy piratel,zamysli sa..najlepšie to bude ak na oboch zabudneš alebo čo...
seaqull1:to teda ano ale wies ja som sa s nim poznala dobre a potom zrazu on zahlasi ze sa do mna zamiloval a ze som najuzasnejsi clovek akeho pozna atd atd.no a ja som nevedela ako vycuvat.myslela som si ze ked zacnem niaki vztah tak ten prwy bude uz uplne zabudnuty..ale nie je to tak bohuzial
antropofobia:zamyslala som sa uz nd tym.ale bojim sa ze to nedokaztem.som sprosta lebo som mu dala nadej a sancu a teraz ked mu sprawim toto..: disappointed:....najviac ma mrzi to ze si uvedomujem ako som trpela a trpim a to iste vlastne robim ja teraz inemu cloveku. ....a wiem ze si ma nezasluzi-zasluzi si cloweka ktoryby ho miloval.....
nie si pripravena na vztah.pozbieraj vsetku silu a rozid sa ak ho vazne mas rade iba ako kamarata.iba tak si mozes vratit svoju rozumnost lebo takto si u druhych za hlupu..
kaja ..beriem tvoj nazor.. ...ale nedokazem sprawit asi vobec nic...a najhorsie je ze jeho sestra je moja najlepsia kamoska,z toho teda vypliva ze ked stratim jeho tak aj uj...su na seba naviazany ako siamske dvojicky
Anjelcmuq: priznala si chybu,to jhe fajn. Neboj ak je kamaratka ferova a objasnis jej ako to bolo medzi tebou a jej bratom ,pochopi to.
Ano ublizis mu,ale tak ked si priznas ze si si ho az moc pripustila a nechcela si,nevratis to spät... A skor by ti mohla pomoct ako na jej brata,pozna ho mozno lepsie a vie ako znasa urcite veci...
to ze mozes stratit dobru kamaratku, tak na to si mohla mysliet skor...
ja som po rozchode stratil celu partiu, co bola artia mojej ex, ale boli sme dobri kamarati 3 roky, este skor ako som sa s nou dal dokopy... je mi z toho az zle, ze uz to so vsetkymi skoncilo, ale bola to jedina vec co sa dala robit...
fu chapem ta...ja som sa kvoli chalanovi uz rozisla s troma chalanmi...vazne good....a tez su moje city neopetovane..ale taky je zivot...myslim ze sa ti neoplati rozist s chalanom ktoreho mas rada pre niekoho kto ta ma v pazi...ja som tu chybu spravila 3x a to s tou kamoskou je huste...lenze ked je to vazne prava kamoska tak pochopi keby sa s nim rozides...ked uz vazne tak chces dat chalankovi caau tak jej to vysvetli...a ked je kamoska....pochopi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1.nikdy nechod s niekym koho nemas rada lebo mozes koli tomu ublizit a dost(co je tvoj pripad)ked sa zobudis a zaroven mozes prist o ine sance naozaj sa zamilovat
2.lámať si v 15tich rokoch hlavu nad nejakym idiotom?prosim to ne!nepremrhavaj si zivot dievca!
daj vediet co si urobila
Toto prveho by som uz neriesil, lebo uz to nema sancu, a s tym druhym, no neviem... bud sa ti na nom nieco zapaci a sa do neho zalubis, alebo to tiez nema zmysel...
Neviem preco v 15 riesite taketo veci... ja som mal prvy vztah az v 17, a doteraz zle znasam rozchod...
Ano ublizis mu,ale tak ked si priznas ze si si ho az moc pripustila a nechcela si,nevratis to spät... A skor by ti mohla pomoct ako na jej brata,pozna ho mozno lepsie a vie ako znasa urcite veci...
ja som po rozchode stratil celu partiu, co bola artia mojej ex, ale boli sme dobri kamarati 3 roky, este skor ako som sa s nou dal dokopy... je mi z toho az zle, ze uz to so vsetkymi skoncilo, ale bola to jedina vec co sa dala robit...